Posts

Showing posts from March, 2010

morninggg....

1 april 2010...kekekekek..april foollllllllll..pd teman2 yg sedg bekerja 2..rjin2 lah yer jgn dok ngular jer..hehehe..pd yg belum sarapn better g sarapn..keje keje jgak..mkn mst jugak...>>akulah...pg ni byk gak keje yg perlu disettlekn..ptg lak kene ikut bos..erm..keje..keje..keje...but msh dlm keadn terkwl..hehehehe..."1 MALAYSIA;RAKYAT DIDAHULUKAN,PENCAPAIAN DIUTAMAKAN"
Image
ni my 2nd sister..angah@syidah..sekrg nie die menuntut di uitm s.alam..degree meskom..agak sengal2 skt..but still leh adjust hah..kekeke..yg seblh 2 xlain xbukan my beloved mother maaaa..hehehe..ibu yg plg sporting in the world..kekeke...
Image
ni my 3rd sister..family pangil alang@sakinah..kekeke..senstf..manje..but she always be my side dlm ape jua keadn pun..
Image
ni plak adik cygg..hehehe..name die hafizi..tp kitorg pngil die ijie (6 thn)..our little brother yg plg manje n nakal..kekekek..
Image
nilah shbt2 aku time skul dulu..yam..mare n yg kecik molek 2 anim..hah..yg pakai kurung batik biru 2 akulah..kekekek...mase 2 kitorg upper 6 di smk dato' undang musa al-haj,kuala klawang..even lain2 kelas but 1 dorm kan..so same2 kpale giler..yg plg sengal team kitorg ah but dlm sengal2 2 study mst gempak kan..kekeke...sume bz ngn kerjy n study memsg..but relation ni xkan pts smpai biler2..byk kenangn manis n pahit..yg same2 kitorg lalui...

hari bahagia....

teringin nak share ngn kwn2...hope relation yg mule ke jmbtan perkahwinan ini akan kekal hingga ke akhirnyer...aminnn..xsngka perkenalan yg singkt ant kami mencambhkn rase syg ant 1 same lain.malah saat yg plg bhgia bile si dia melamar aku tuk jd mawar dlm tamannye..idup ni terlalu singkat..dlm 23thn ni aku akn beralih ke 1 gerbg keidupn yg lebh bermkna..alam rumahtgga...sepnjg perknln dia btl2 memahami siape aku..ltr belkg family aku..mlh tidk sedikt pun terlints di hati ni utk x mempercyainyer...segala2 berjaln dgn baik n sebgaimane sprt yg dirncgkan...alhamdulillah..inilh yg aku hrpkan dr insan yg bergelr lelaki n akhirnyer suami dlm idup aku..die lah segla2nya...kerna Allah yg menzahirkan rase syg ini...kerna Allah jua aku pertruhkan segla harapan utk bina idup bersame dia..walaupn beza umr ant kami terlalu jauh tp bg aku ia bukn penghg tuk aku menyayangi die..mlh kerna perwatkn dia..n sikap penyayang yg die tunjknlah aku menerima die tuk hadir dlm idup aku n strusnyer bertkhta dl…

salam....

aiseyyyyy...bt kwn2 yg bace blog aku ni..kekeke..sory ah kengkwn..ni 1st time gua bt blog ni..saje suka suki nak create blog..mane tahu aku blh share memcm ngn korg..hehehe..ape2 pun blog aku ni msh dlm pembikinan..so kalu ade komen dr teman2..dialu2kan lah..xade mslh...yg pentg xcr mslh kan2..hehehe...ok kengkwn..time 2 the journeyyyyyyy...horeyyyyyyyy..welcm2...