Skip to main content

hari bahagia....

teringin nak share ngn kwn2...hope relation yg mule ke jmbtan perkahwinan ini akan kekal hingga ke akhirnyer...aminnn..xsngka perkenalan yg singkt ant kami mencambhkn rase syg ant 1 same lain.malah saat yg plg bhgia bile si dia melamar aku tuk jd mawar dlm tamannye..idup ni terlalu singkat..dlm 23thn ni aku akn beralih ke 1 gerbg keidupn yg lebh bermkna..alam rumahtgga...sepnjg perknln dia btl2 memahami siape aku..ltr belkg family aku..mlh tidk sedikt pun terlints di hati ni utk x mempercyainyer...segala2 berjaln dgn baik n sebgaimane sprt yg dirncgkan...alhamdulillah..inilh yg aku hrpkan dr insan yg bergelr lelaki n akhirnyer suami dlm idup aku..die lah segla2nya...kerna Allah yg menzahirkan rase syg ini...kerna Allah jua aku pertruhkan segla harapan utk bina idup bersame dia..walaupn beza umr ant kami terlalu jauh tp bg aku ia bukn penghg tuk aku menyayangi die..mlh kerna perwatkn dia..n sikap penyayang yg die tunjknlah aku menerima die tuk hadir dlm idup aku n strusnyer bertkhta dlm ht aku tuk selame2nyer..aku sentiase berdoa moga Allah akn ters memberi sinar bhgia ini hingga ke akhirnyer..mlh aku jua berhrap..teman2 yg sedia mengenali diri aku n die..doakan kebhgiaan kami..bt mak n ayah..doakan puteri ayah ini bhgia dalm impian n harapn die...ats restu mak n ayh..puterimu ini dpt mengecapi bhgia setulusnyer....KepadaMu Ya Allah kami memohon restuMu..limpahkanlah rahmat dan berkat atas hubungan ini..dan berikanlah ketenangan kepada kami untuk bersama-sama dalam menghadapi apa jua cabaran dan dugaan yang mendatang...aminnn.....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....