01hb Mei, 2010 11.21am

hari buruh..org lain ct aku keje..erm ade keje yg perlu disiapkan untk event komuniti aku on 16hb mei ni..erm aku dilanda kebzan 2,3 ari ni smpai xade mase nak coret2 lam blog aku..ari ni bru berkesmptn..walupn kpale agak blur skt but still on control maa...kekeke...2,3 ari yg memg meletihkan balik lewat mlm bngun awl pg..perghhh kpale confirm blurrr weiiii...hehehe..pg td kaki kene kejang2..terpakse lah berguling2 lu ats katil..nilah penyakit aku biler terlalu letih..tp aku gagah2kn gak g keje..b4 g keje td pekena mee akri lu perghhh sedap weiii memg favourite aku 2..kekeke..semlm kuar mkn ngn kengkwn skul dulu2 best sgt2 dpt jumpe kengkwn yg sengal2 time skul lu nak2 lak aku..plg sengal..hahahah...cite khdupan msg2..ade yg dah bekeluarga..ade yg dok mencari..ade yg dok tngah merancg..best kan..tb lak giliran aku..salwa bile nak kawin???kekekek..my answer..korg tgu jelah kad aku...ade kad kawin aku nnt..kawin lah aku..kekeke...23thn 1 stage nak bina idup..tp sepnjg tempoh 2 jln yg kt tempuh penuh tragis n emosi..aku sendr pernh alami..kekeke...life must go on..after event komuniti aku on 16hb ni...nak amik ct 3 hari..nak rehatkn bdn n tmpt cuti terpilih adalh port dickson..horeyyyyyyyy..aku pun dah lame xbalik kg smpai mak n ayh pun naik merajuk ngn aku..hehehe..ape nak bt mak ayh..along keje..ape2 pun mak ayh aku memg sporting..understanding..thanks mak ayh..along syg mak n ayh..adik2 pun fhm ngn keje aku..diorg pun xbyk merungut..alhamdulillahhh...2 yg aku hrp2kan..next thursday angah balik kg..ct sem..adik aku plg sengal..kakakak..permpuan tp cam lelaki..bab masak xpyh citer..pandai ajer..n aku tukng mkn jelah..confirm die balik t mst memcm die bebel2 kat aku..alahaiiii....ape2 pun syg ko angah...aku ngn dia mcm biase nak2 lak kitorg 2 ni memg dilanda kebzan so msg2 pun fhm ler..cm kekdg2 die ade gak mase ngn anak2 kat umah..aku???ntah ler...kdg2 terfikir gak mcm mane nak jd wife die..nnt husband jd penunggu setia kat umah..ape2 pun jwpan die..>>xaper abg fhm...alahaiii bestnyer dpt hubby yg sporting..thanks sygg...ni yg ayg tmbh syg abg ni..kekeke..so utk event komunit 16hb ni dia pun akn terlibt same..jd slalu lah dpt jmp 2 pun pasal keje..dating???kekekek...sempt lah plak nak dating..keje weiii t bos main jeling2 lak..mf bos bukan slalu dpt besama..kasilah peluang kitorg 2 nak mesra2..ewah2..ngada2 palk..kekeke...end of story mslh tetp mslh..ape yg brlaku should be kt lupekan n trskan idup kt ngn lbh baik..yg lepas kt jdikan pengajarn..aminn

p/s : miss n love u so muchhhh>>>mrs.roni

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise