Skip to main content

21hb April, 2010 (Rabu) 12.20pm

fikiran agak serabut..pening nak fikir mcm2..erm mcm ni ke idup org dewase..kene fkr byk bnd..n kene fkr mcm2 hal..selesai 1 mslh..dtg 1 mslh lg..erm boleh skt jiwa dibtnyer..maybe kalu dibrkan blh giler..nampknyer kene settlekn satu2 ni..mak ayahhh..mcm mane ni..btl2 dah buntu ni..bile on mslh mulelah perut aku ni lapar je..fikir nak mkn jer..aduhai hati bilelah rase gundah ni nak pg jauh2..syuhhh2x..main ah jauh2..jgn lah dtg2 dah...:>

p/s:miss him n xsbr wanna be a part of his life...(mrs.roni)

Comments

  1. huahuahua cek salwa cek tipah oii..
    tngan gatai nk bagi komentar hah..
    sye bkan orng kaye, bkan juge mnusia luar biase..
    cumelah hamba sahaya katenyer..
    meh cini nk bgtaw..
    =))..
    msalah tuh mcam ujan..
    kalo skalik dtg, mcam banjer..
    kdng2 smpai melimpah2, smpai jdik bah..
    tpi air bah ni pown bnyak maslahatnyer..
    brsihkan longkang, smpah2 yg kte sdia mklom @ kte x taw kte mmpu buang..
    so ktenyer mslah tuh..
    jngn dipndang (-)..
    anggap cam kawan..
    pelok cam rkan..
    gendonglah cam maner kte simpan ati ngan prasaan..
    pasnih, msti snang nk handle pnyelah..
    so moralnyer: jngn slauw ngeloh2,nnti cpat brpeloh..
    huahuah..=))p/s: ni adek ko!

    ReplyDelete
  2. kakaka..cik joyah weiii..anyway thanks for ur advice..xsngka berminat plak ko ngb blog aku ni..kekeke :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....