26hb April(Isnin) 4.30 pm

Alhamdulillah..sempt jgak ari ni aku menjguk ke blog aku ni..pg2 lg bos dah msk ofis so aku agk kebzan skt..ari ni 1 ari bos kat sini..2nd bos pun ade but jam 3.30pm dah gerak meetg with her bos..kire bos ats bos lah ni..hehehe..ari ni aku xbyk ckp..ym pun aku xon..just fbook je on..just on..ade org tp mcm xade..ari ni btl2 xade mood..mood hny kat keje yg tngah berlambk2 ni..td pun bos dah tegur but he give me last chance..after this he cant anymore..erm 2 years aku keje tp kali ni aku btl2 lost on my focus..knplah aku jd mcm ni..termenung sekejap..tp ape nak bt..past is past..bnd pun dah happen so after this bt pengajrn>>>yes bos..after this salwa akn lbh baik dr sblmnyer..hehehe..semlm(ahad) aku btl2 merehtkan bdn..ct pdhal pd awlnyer dah jnj ngn member nak msk ofis got a work 2 do..tp aku bngun jam 11.30am dah tngahri weiii so aku gunakan 1 ari dgn brhat nak2 plak aku alami jiwa kcu..agak teruk jgak aku rase kalu hntr jumpe doc pun doc akn ckp aku xmampu diubati melainkn diri aku sendr..kekeke..anyway aku memg xsuke nak jumpe doc kan..>>pg2 mr.roni dah call aku say morning syg n i love u..wahhh berbunga2 ht aku mane tdknyer buah ht call kan..mrh???tetp mrh tp aku berfikirn rasional yer manusia xterleps dr bt silap so do i..jd aku memfkan keslhn die walupn baki2 sakit ht ni still ade..aku akn berush utk perbaiki memandgkan aku n mr.roni akn melgkah ke 1 alm kehidupn yg dipngil perkahwinan(suami+isteri)..>>abgg..syg dah pun mfkan keslhan mlh keslhn2 yg seadanye..hope after this between u n me akn lbh ikhlas n jujur..>>>adik..ibu dah pun mfkan ayh..ape2 pun ayh n ibu akn berusha dlm ape keadn skalipun utk jdkn hubngn kami lbh baik after this..adik dont worry k..ibu mintk mf sbb bt adik..abg n kakak risau yer..>>

p/s:Ya Allah Ya Tuhanku..terima kasih di atas keizinanMu untuk terus menyayangi dia..jauhkanlah hubungan kami dari segala rintangan yang mendatang..

>>>still love n miss u<<<

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise