Skip to main content

26hb April(Isnin) 4.30 pm

Alhamdulillah..sempt jgak ari ni aku menjguk ke blog aku ni..pg2 lg bos dah msk ofis so aku agk kebzan skt..ari ni 1 ari bos kat sini..2nd bos pun ade but jam 3.30pm dah gerak meetg with her bos..kire bos ats bos lah ni..hehehe..ari ni aku xbyk ckp..ym pun aku xon..just fbook je on..just on..ade org tp mcm xade..ari ni btl2 xade mood..mood hny kat keje yg tngah berlambk2 ni..td pun bos dah tegur but he give me last chance..after this he cant anymore..erm 2 years aku keje tp kali ni aku btl2 lost on my focus..knplah aku jd mcm ni..termenung sekejap..tp ape nak bt..past is past..bnd pun dah happen so after this bt pengajrn>>>yes bos..after this salwa akn lbh baik dr sblmnyer..hehehe..semlm(ahad) aku btl2 merehtkan bdn..ct pdhal pd awlnyer dah jnj ngn member nak msk ofis got a work 2 do..tp aku bngun jam 11.30am dah tngahri weiii so aku gunakan 1 ari dgn brhat nak2 plak aku alami jiwa kcu..agak teruk jgak aku rase kalu hntr jumpe doc pun doc akn ckp aku xmampu diubati melainkn diri aku sendr..kekeke..anyway aku memg xsuke nak jumpe doc kan..>>pg2 mr.roni dah call aku say morning syg n i love u..wahhh berbunga2 ht aku mane tdknyer buah ht call kan..mrh???tetp mrh tp aku berfikirn rasional yer manusia xterleps dr bt silap so do i..jd aku memfkan keslhn die walupn baki2 sakit ht ni still ade..aku akn berush utk perbaiki memandgkan aku n mr.roni akn melgkah ke 1 alm kehidupn yg dipngil perkahwinan(suami+isteri)..>>abgg..syg dah pun mfkan keslhan mlh keslhn2 yg seadanye..hope after this between u n me akn lbh ikhlas n jujur..>>>adik..ibu dah pun mfkan ayh..ape2 pun ayh n ibu akn berusha dlm ape keadn skalipun utk jdkn hubngn kami lbh baik after this..adik dont worry k..ibu mintk mf sbb bt adik..abg n kakak risau yer..>>

p/s:Ya Allah Ya Tuhanku..terima kasih di atas keizinanMu untuk terus menyayangi dia..jauhkanlah hubungan kami dari segala rintangan yang mendatang..

>>>still love n miss u<<<

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....