sakit kpale...sedih..rindu..


salam n morning bt teman2 yg menumpg lalu ke blog ni..or singgah sekjp ker..2,3 ari ni memg bz ngn keje2..xlame lg kene handle event yg agk besar jgak..so kpale aku ari ni dah mule pening..berdenyut2..in the same time..aku runsing mcm2 bnd nak fikir..n mcm2 bnd dh msk lam kpale otak aku.nak buang dah xleh..alang2 dh msk kan..lyn jelah.cm yg xlaratnyer kpale jd sakit..dia???die biaselah bz ngn keje2 die..susah dah nak dpt msg 'i love u'..'i miss u'..kol pun dah jrg2..ntah sibuk ngn keje..ntah sibuk ngn bnd lain..brape ari lepas..aku nangis sbb dia..ntah..hati ni cepat sgt terguris..sedih jer..even skt2 nyer hal..nak2 lak berkaitn dgn die..ermm..nsb baik ade keje2 aku ni xlah aku sunyi sgt..tp bile kat umah..confirm aku sunyi..alih2 aku lyn game kat phone...erm..xmolah ckp lg dah..kpale aku dah makin skt..skt sgt2..nak ckp kat die...ermm..die sibuk xaperlah..lgpun aku leh jg diri sendr..lebih baik diam dr bersuare..slame ni pun aku jg diri aku sendr..xade pun yg nak amik peduli..alahai ht mudahnyer sedih>>>>tngah sedih..kat mane nak dilempiaskan rase sedih ni.>>.rileks salwa..jgn goyah sgt..kuatkan hati ko..jgn eleh lah..<>hahahah..mcm bdak kecik ah ko salwa..ko mcm xbiase ngn perngai lelaki..2 lah ko lemah sgt ngn lelaki..lemah ngn persn ko sendr yg ko xleh nak kawal...hahahaha<<>>ko ckp lebih..tp hati ko..rapuh ko tahu..ko nmpk je keras tp ko sebnrnyer lembut..hahahah..dr dulu aku dah ckp..jgn percy sgt tp ko degil ko suke bt ikut suke n sesedap hati ko jer..sekrg ape2 yg jd sape tnggung n sape rase lbh..ko kan..<<

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise