Skip to main content

sakit kpale...sedih..rindu..


salam n morning bt teman2 yg menumpg lalu ke blog ni..or singgah sekjp ker..2,3 ari ni memg bz ngn keje2..xlame lg kene handle event yg agk besar jgak..so kpale aku ari ni dah mule pening..berdenyut2..in the same time..aku runsing mcm2 bnd nak fikir..n mcm2 bnd dh msk lam kpale otak aku.nak buang dah xleh..alang2 dh msk kan..lyn jelah.cm yg xlaratnyer kpale jd sakit..dia???die biaselah bz ngn keje2 die..susah dah nak dpt msg 'i love u'..'i miss u'..kol pun dah jrg2..ntah sibuk ngn keje..ntah sibuk ngn bnd lain..brape ari lepas..aku nangis sbb dia..ntah..hati ni cepat sgt terguris..sedih jer..even skt2 nyer hal..nak2 lak berkaitn dgn die..ermm..nsb baik ade keje2 aku ni xlah aku sunyi sgt..tp bile kat umah..confirm aku sunyi..alih2 aku lyn game kat phone...erm..xmolah ckp lg dah..kpale aku dah makin skt..skt sgt2..nak ckp kat die...ermm..die sibuk xaperlah..lgpun aku leh jg diri sendr..lebih baik diam dr bersuare..slame ni pun aku jg diri aku sendr..xade pun yg nak amik peduli..alahai ht mudahnyer sedih>>>>tngah sedih..kat mane nak dilempiaskan rase sedih ni.>>.rileks salwa..jgn goyah sgt..kuatkan hati ko..jgn eleh lah..<>hahahah..mcm bdak kecik ah ko salwa..ko mcm xbiase ngn perngai lelaki..2 lah ko lemah sgt ngn lelaki..lemah ngn persn ko sendr yg ko xleh nak kawal...hahahaha<<>>ko ckp lebih..tp hati ko..rapuh ko tahu..ko nmpk je keras tp ko sebnrnyer lembut..hahahah..dr dulu aku dah ckp..jgn percy sgt tp ko degil ko suke bt ikut suke n sesedap hati ko jer..sekrg ape2 yg jd sape tnggung n sape rase lbh..ko kan..<<

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....