Posts

Showing posts from May, 2010

20hb Mei 2010 5.40 pm

kat luar ujan..nmpknye ari ni aku balik lmbt lg..big bos xade tp 2nd bos ade..kekeke..kejap2 terjerit2 pngil name aku..comingggg bosssss..sekrg ni aku dah jrg nak msk blog so sory bt kwn2 yg ade jenguk2 blog aku ni..mase xmengizinkan..bz ngn hal2 pejbt..ape nak bt dah keje kan..anyway ape2 pun aku hepi ngn job aku even aku penat dan seada2nye..baru je lepas uploadkan pic2 event lam fbook bos..kekeke jgn tahu my bos pun ade fbook tau..kekeke..bos berjiwa rakyat mstlah gi2..1 per1 keje aku selesai..mane yg xsempt t bwk balik umah lah..pinjm lapt adik aku..siapkn keje..kalu xsiap t makin byk lak keje..2,3 mggu ni emosi aku dlm keadn terkwl..xade nangis2 lg dah..skt2 adelah sedih kat ht jer..nak leleh2 xadelah..life my go on..2 yg aku bt sekrg ni..penat siapkan event bos msh xilang lg actually..sekrg kul 11pm dah membuta..penat btl..kalu sblm ni leh lg thn until 12pm kan..sekrg x dah..nak xnak lyannnn..esok nak keje kan..dia??xmo ckp pasal die ah..dah xade lam diary idup aku..kalu dulu ia…

kenangan sekolah

Image
pic 1=yg ats 2 amik mase terlibt ngn pertndingn debat antra asrama...:)

pic 2=mase ni nak g sekolah..sempt lg 2 amik gmbr kan..kekekek..memsg sume muke interframe nak wat gi mane sihh...:)

17hb Mei 2010 6.14 pm

almost seminggu aku sibuk siapkan event ofis akhirnye ari ni baru berkesmptan nak coret2 lam blog aku..rindu rasenyer..sbb ni ajelah peneman aku bt mase sekrg ni..bdn penat sgt mlm td balik kul 11..balik2 jer mak ayah n adik2 dah tido..pg td adik aku yg kecik 2..baring seblh aku..cian tengok die..rindu sgt ngn aku..aku bz ngn event..mak pun xbyk ckp ngn aku..mgkin sbb kecik ht ngn aku..ermmm xkisahlah..hati ibu lame2 t sejuk lah..knp ngn aku ntahlah..adik2 pun xbyk ckp ngn aku..slh aku jugak kot terlalu bz sgt..smpai hal2 umah pun xamik tahu..mfkan along mak kalu mak kecik ht ngn along..ayh pun same diam jer..hurm maybe dah mls nak ckp ngn anak die ni..maafkn along ayh..hurm

p/s : :)>>>salwa arifin

8hb Mei 2010 4.19pm

petang ni aku menagis lg..ntah knp air mate ni mudah benar menitis..senstf jer..xade segan silu mst mengalir..hati permpuan mane x sedih kalu ape yg dilalui terbeban sendr..erm..skt belkg makin menjadi2..bengkak..cik ani kate jgn brkan nnt melarat..susah kalu jth skt..tp kalu aku jth skt sape yg nak amik pduli..2,3 ari ni aku lbh suke senyp jer..diamkn diri..nak senyum payah skali gelak apeth lg..kdg2 bile senyum 2 rase mcm dibuat2..ni pun aku msh trase sktnyer..pg td seblm mandi menangis aku thn skt...xsngke berlarutan smpai ke hari ni..sblm ni kerap kene mcm ni tp xlah seteruk ari ni..ari selase next week maybe aku ct sbb nak g bt medical check up..xthn sgt dah..sbb hari 2 bos pun xade..nak g ari isnin xdpt plak bos ade metg kat ofis..harp2 2 ari ni aku dpt berthn..er..aku jd cepat pemarah sume org ckp adik2 kat umah lbh byk diamkn diri dr bertny..diorg dah masak pun ngn perngai aku..let its be like this..its much better..

p/s:nothing 2 say...maybe i wont be around here for 2 or 3 da…

7hb Mei, 2010 8.59pm

alaahiii baru ari ni aku berkesemptn mengadap blog aku ni..2,3 ari ni life aku mcm dilanda geruda..semlm aku xmsk keje...cuti utk bwk fikiran aku teng..yg menjd mslh aku ct xgtahu sesiape..mcm nak giler org cari aku...kekeke..aku lari???kalu aku lari mungkin aku xdpt nak tulis blog mlm ni..pelbagai andaian n spekulasi terhdp aku telh dibuat...pelbagai cite yg kurg sedap didegr yg btl2 mengguris ht aku...cm xsngke pemikirn org terhdp aku smpai begi2 skali..mgkin aku xpernh nak cite ape yg berlaku maka org lain boleh mentafsir yg bukan2..xapelah aku percya DIA Maha Adil..malah aku redha menerima akibt ats perbuatn aku ni..cm yg membuatkan aku sedih insan yg septutnye ade dibelkg aku rupe2nye lbh suke mendiamkn diri mendgr tnp membela diri aku..xapelah kdg2 bnd 2 pahit kt nak telan tp aku angp ia madu...tp aku msh boleh berdiri sbb msh ade yg sudi jd tulang belkg aku bukn sesetngah org yg terus terusn menghentam aku..trm kasih bt cik mun n cik ani...bonda aku yg cukup memahami...even org…