17hb Mei 2010 6.14 pm

almost seminggu aku sibuk siapkan event ofis akhirnye ari ni baru berkesmptan nak coret2 lam blog aku..rindu rasenyer..sbb ni ajelah peneman aku bt mase sekrg ni..bdn penat sgt mlm td balik kul 11..balik2 jer mak ayah n adik2 dah tido..pg td adik aku yg kecik 2..baring seblh aku..cian tengok die..rindu sgt ngn aku..aku bz ngn event..mak pun xbyk ckp ngn aku..mgkin sbb kecik ht ngn aku..ermmm xkisahlah..hati ibu lame2 t sejuk lah..knp ngn aku ntahlah..adik2 pun xbyk ckp ngn aku..slh aku jugak kot terlalu bz sgt..smpai hal2 umah pun xamik tahu..mfkan along mak kalu mak kecik ht ngn along..ayh pun same diam jer..hurm maybe dah mls nak ckp ngn anak die ni..maafkn along ayh..hurm

p/s : :)>>>salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise