20hb Mei 2010 5.40 pm

kat luar ujan..nmpknye ari ni aku balik lmbt lg..big bos xade tp 2nd bos ade..kekeke..kejap2 terjerit2 pngil name aku..comingggg bosssss..sekrg ni aku dah jrg nak msk blog so sory bt kwn2 yg ade jenguk2 blog aku ni..mase xmengizinkan..bz ngn hal2 pejbt..ape nak bt dah keje kan..anyway ape2 pun aku hepi ngn job aku even aku penat dan seada2nye..baru je lepas uploadkan pic2 event lam fbook bos..kekeke jgn tahu my bos pun ade fbook tau..kekeke..bos berjiwa rakyat mstlah gi2..1 per1 keje aku selesai..mane yg xsempt t bwk balik umah lah..pinjm lapt adik aku..siapkn keje..kalu xsiap t makin byk lak keje..2,3 mggu ni emosi aku dlm keadn terkwl..xade nangis2 lg dah..skt2 adelah sedih kat ht jer..nak leleh2 xadelah..life my go on..2 yg aku bt sekrg ni..penat siapkan event bos msh xilang lg actually..sekrg kul 11pm dah membuta..penat btl..kalu sblm ni leh lg thn until 12pm kan..sekrg x dah..nak xnak lyannnn..esok nak keje kan..dia??xmo ckp pasal die ah..dah xade lam diary idup aku..kalu dulu ianya jd rutin sekrg xade dah..sbb aku pun xade lam diary idup die..so fair right..1-1..hehehe..miss him??maybe...love him???maybe..jodoh pertemuan di tngan DIA..kt hny merancg...2,3 ari ni exbf dok msg n tny did u miss me??no..mudahkn jwpan aku..mcm mane aku nak jwb yes sedgkan persn 2 memg xade lam ht aku..bukn utk die mlh tuk sape2 pun..peluang??aku dah bg die peluang tp die yg xgune sebaik mgkin...tidak same skali aku bg utk kali ke-2 sbb aku lbh rase pht dr manis..aku xkan sesekali brkan org sktkn ht aku lg..enough is enough..sekrg aku dah 23thn bukn 18thn yg dok sibuk cr cinta..1 day cinta 2 akn dtg jugak akhirnye dgn izin DIA..btl x??just wait n see..2 ajer n 2 jugaklh yg aku bt..sekrg agenda idup aku lbh kepd ofis..rumah..ofis...2 jelah..ikut bos kalu ade ape2 aktvt kat luar..kalu x kemas2 balik umah lyn tv ker..novel ker..pas2 membuta..esk keje balik..bosan???ade jugaklah jgak tp lame2 t ok lah kan..karang leleh sgt org kate aku jiwang ah ape ah...otai tp sensitf kekeke..lam ht ade taman..kakakka..nak wat cam ner kan..ok lah mls nak meleret2 t aku bantai dok merepek2 lak..t die ckp aku terlalu over nak citer pasal hal aku n die..opsss...kan dah terlepas btl lah mulut ni xsyg tuan..kekeke..:)

p/s:crlah cinta sufi di mana cinta medahului DIA sblm beralih pd psngn kt>>>salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise