Skip to main content

20hb Mei 2010 5.40 pm

kat luar ujan..nmpknye ari ni aku balik lmbt lg..big bos xade tp 2nd bos ade..kekeke..kejap2 terjerit2 pngil name aku..comingggg bosssss..sekrg ni aku dah jrg nak msk blog so sory bt kwn2 yg ade jenguk2 blog aku ni..mase xmengizinkan..bz ngn hal2 pejbt..ape nak bt dah keje kan..anyway ape2 pun aku hepi ngn job aku even aku penat dan seada2nye..baru je lepas uploadkan pic2 event lam fbook bos..kekeke jgn tahu my bos pun ade fbook tau..kekeke..bos berjiwa rakyat mstlah gi2..1 per1 keje aku selesai..mane yg xsempt t bwk balik umah lah..pinjm lapt adik aku..siapkn keje..kalu xsiap t makin byk lak keje..2,3 mggu ni emosi aku dlm keadn terkwl..xade nangis2 lg dah..skt2 adelah sedih kat ht jer..nak leleh2 xadelah..life my go on..2 yg aku bt sekrg ni..penat siapkan event bos msh xilang lg actually..sekrg kul 11pm dah membuta..penat btl..kalu sblm ni leh lg thn until 12pm kan..sekrg x dah..nak xnak lyannnn..esok nak keje kan..dia??xmo ckp pasal die ah..dah xade lam diary idup aku..kalu dulu ianya jd rutin sekrg xade dah..sbb aku pun xade lam diary idup die..so fair right..1-1..hehehe..miss him??maybe...love him???maybe..jodoh pertemuan di tngan DIA..kt hny merancg...2,3 ari ni exbf dok msg n tny did u miss me??no..mudahkn jwpan aku..mcm mane aku nak jwb yes sedgkan persn 2 memg xade lam ht aku..bukn utk die mlh tuk sape2 pun..peluang??aku dah bg die peluang tp die yg xgune sebaik mgkin...tidak same skali aku bg utk kali ke-2 sbb aku lbh rase pht dr manis..aku xkan sesekali brkan org sktkn ht aku lg..enough is enough..sekrg aku dah 23thn bukn 18thn yg dok sibuk cr cinta..1 day cinta 2 akn dtg jugak akhirnye dgn izin DIA..btl x??just wait n see..2 ajer n 2 jugaklh yg aku bt..sekrg agenda idup aku lbh kepd ofis..rumah..ofis...2 jelah..ikut bos kalu ade ape2 aktvt kat luar..kalu x kemas2 balik umah lyn tv ker..novel ker..pas2 membuta..esk keje balik..bosan???ade jugaklah jgak tp lame2 t ok lah kan..karang leleh sgt org kate aku jiwang ah ape ah...otai tp sensitf kekeke..lam ht ade taman..kakakka..nak wat cam ner kan..ok lah mls nak meleret2 t aku bantai dok merepek2 lak..t die ckp aku terlalu over nak citer pasal hal aku n die..opsss...kan dah terlepas btl lah mulut ni xsyg tuan..kekeke..:)

p/s:crlah cinta sufi di mana cinta medahului DIA sblm beralih pd psngn kt>>>salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....