7hb Mei, 2010 8.59pm

alaahiii baru ari ni aku berkesemptn mengadap blog aku ni..2,3 ari ni life aku mcm dilanda geruda..semlm aku xmsk keje...cuti utk bwk fikiran aku teng..yg menjd mslh aku ct xgtahu sesiape..mcm nak giler org cari aku...kekeke..aku lari???kalu aku lari mungkin aku xdpt nak tulis blog mlm ni..pelbagai andaian n spekulasi terhdp aku telh dibuat...pelbagai cite yg kurg sedap didegr yg btl2 mengguris ht aku...cm xsngke pemikirn org terhdp aku smpai begi2 skali..mgkin aku xpernh nak cite ape yg berlaku maka org lain boleh mentafsir yg bukan2..xapelah aku percya DIA Maha Adil..malah aku redha menerima akibt ats perbuatn aku ni..cm yg membuatkan aku sedih insan yg septutnye ade dibelkg aku rupe2nye lbh suke mendiamkn diri mendgr tnp membela diri aku..xapelah kdg2 bnd 2 pahit kt nak telan tp aku angp ia madu...tp aku msh boleh berdiri sbb msh ade yg sudi jd tulang belkg aku bukn sesetngah org yg terus terusn menghentam aku..trm kasih bt cik mun n cik ani...bonda aku yg cukup memahami...even org lain terus memikirkn yg bukn2 terhdp aku tp aku xpeduli..bak kate cik mun kt mst kuat dgn ape yg menimpa kt..ye kali ni org akn menuding jari kat kt..menyatakn kt berslh..ape2 pun akui kesilpn kt..mgkin ade hikmah disebaliknye..>>btl kate cik mun n kerna kate2 itulah aku boleh lg berdiri ari ni..aku akui kekhilafan diri aku mlh aku angp ia sbgai 1 pengajrn yg ckp besar lam idup aku..n kesilpn ni xkan sesekali aku ulangi..mlh aku akn jdkn kekuatn tuk ke mase depan..InsyaAllah di mase hadpn nnt pst ade sinar utk aku n aku sbr menantikn saat 2..n aku percaya pada takdirNya..dia???brlah die terjun ngn labu2nye..kekeke...aku diminta utk tidak menceritakan perihal aku ngn die....aku hormat keputusn 2..mlh mungkin ni yg terbaik..aku redha...kali ni segala2nye jd kuat bt aku..nangis???tulah senjata permpuan xterkecuali jugak aku..alhamdulillah kali ni aku lbh mampu mengawal diri..ok lah xmo ckp lbh2...ape2 pun aku nak jd seprtmane aku yg dulu...:)

p/s:perlahn2 aku perbaiki ape yg berlaku.InsyaAllah tekad di hati ni akan menjdkan kehidupan mendtg lbh baik...>>>salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise