8hb Mei 2010 4.19pm

petang ni aku menagis lg..ntah knp air mate ni mudah benar menitis..senstf jer..xade segan silu mst mengalir..hati permpuan mane x sedih kalu ape yg dilalui terbeban sendr..erm..skt belkg makin menjadi2..bengkak..cik ani kate jgn brkan nnt melarat..susah kalu jth skt..tp kalu aku jth skt sape yg nak amik pduli..2,3 ari ni aku lbh suke senyp jer..diamkn diri..nak senyum payah skali gelak apeth lg..kdg2 bile senyum 2 rase mcm dibuat2..ni pun aku msh trase sktnyer..pg td seblm mandi menangis aku thn skt...xsngke berlarutan smpai ke hari ni..sblm ni kerap kene mcm ni tp xlah seteruk ari ni..ari selase next week maybe aku ct sbb nak g bt medical check up..xthn sgt dah..sbb hari 2 bos pun xade..nak g ari isnin xdpt plak bos ade metg kat ofis..harp2 2 ari ni aku dpt berthn..er..aku jd cepat pemarah sume org ckp adik2 kat umah lbh byk diamkn diri dr bertny..diorg dah masak pun ngn perngai aku..let its be like this..its much better..

p/s:nothing 2 say...maybe i wont be around here for 2 or 3 days..bye..>>salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise