~Aku Tetap Aku~


hah mst tertny2 kan sapekh gerngn insan lam pic kat ats 2..jeng3x..yg baju ala2 kehijauan tp xbrape nak ijau 2 Kak Suhaily mergkp PA bos aku kat sermbn..yg seblh 2 xpyhlah aku kenalkn..dah memg kenal pun kan..sape lg kalu xbukn aku..kekeke :))..pic ni sempt kitorg snap after selesai event bos aku last 16hb mei ari 2..letih xusah nak cite tp seronk..karnival lah katekan..Kak Suhaily ni memg best kpale die memg sporting gpun die byk tunjk ajar aku dlm soal kerja2 pejbt ni..jasamu ku kenang kak su..kekeke :))..
*************************************************************************************
ari ni aku xbrape nak ok..ok tetp ok blm weng lg ah..dr ptg semlm rase xselesa jer..mual jer ngn skt kpale lg..nilah bahana bile mkn xikut time..angin dah msk dulu..ni baru je lepas mkn xjugak dpt ilangkn mual aku ni..adeshhh..kpale pun still berat lg..byk sgt minum nescafe kot..hbs nak wat cam ner dah 2 jer my favourite drink cewahhhh...lepas siapkn surt2 utk meetg next week..si atih lak kol suruh snd brg2 die nak ke utara ptg ni..adeshhh adik aku sorg 2 mcm2 hal..nak itulah nak inilah nsb baik ade akak ni kan>>nak bgga dirilah 2..berkejar aku g sek die hntr bebrg die...sygkan adik kan..ni msk pejbt balik so smbg lg keje2 yg tertingl td..ermmm adeshhh perut ni still lg rase xselesa knp erkkk???lantklah ko perut jgn ko kcu aku nak siapkn keje ni sudah..td si ezam (exbf) msg aku kat fbook ask why aku tinglkn die??ermmm....my answer simple xade silap n slah die tp silp n salah aku..bg aku br aku mcm ni dgn dunie aku sendr..nak2 lak sekrg aku dah xpakai phone rase aman pun ade jgak cm xsngke ade cite di sebalik ceritera..tp brlah ape org nak ckp..ape org nak fikir pasal aku..mcm aku ckp td xade ape2 permslhn ngn diri die tp mslah dr diri aku so better aku cegah sblm mslh kat diri aku ni makin seyes..hehehe :))..die ckp die tetp sygkan aku n akn tgu aku terpulglah nak tgu smpai bile..aku tetp mcm ni jgak..xkan ade yg dpt merubhnyer..DIA je yg lebh mengetahui..di pun blm kenal aku selbhnyer hny aku yg kenal diri aku..jd die xperlu lah nak membt tafsiran sendr yg bukan2 kan..2 pun terplglah pd die..hope 1 day die akn jmp a girl which can be more better than me..aku??aku selesa mcm ni so xperlulah ade sape2 yg runsg pasal diri aku ni..slame ni pun aku jg diri aku xade plak yg tukg jage kan so ia akn tetp jgak begi2..anyway aku tetp aku xkan berubh until the end of my life..kekek :)) sape yg kenal mgkin die akn fhm mcm mane si salwa@fad ni actually nyer..so kpd sape2 kat luar sane yg dpt memahami diri ni trm ksh bebyk sbb sudi menerima diri ni seadanye yer..opssss terlebh sudah aku berceloteh ari ni..ape2 pun next time kt jmp lg ngn lembrn kisah yg baru..suke..duke..sedih..gembira...InsyaAllah..kt laluinye bersam2 ok ;)

p/s : jgn berhnt mencipta pelangi indah kerna 1 ari nnt ia pst kan jd milik kt :))

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise