Skip to main content

~Aku Tetap Aku~


hah mst tertny2 kan sapekh gerngn insan lam pic kat ats 2..jeng3x..yg baju ala2 kehijauan tp xbrape nak ijau 2 Kak Suhaily mergkp PA bos aku kat sermbn..yg seblh 2 xpyhlah aku kenalkn..dah memg kenal pun kan..sape lg kalu xbukn aku..kekeke :))..pic ni sempt kitorg snap after selesai event bos aku last 16hb mei ari 2..letih xusah nak cite tp seronk..karnival lah katekan..Kak Suhaily ni memg best kpale die memg sporting gpun die byk tunjk ajar aku dlm soal kerja2 pejbt ni..jasamu ku kenang kak su..kekeke :))..
*************************************************************************************
ari ni aku xbrape nak ok..ok tetp ok blm weng lg ah..dr ptg semlm rase xselesa jer..mual jer ngn skt kpale lg..nilah bahana bile mkn xikut time..angin dah msk dulu..ni baru je lepas mkn xjugak dpt ilangkn mual aku ni..adeshhh..kpale pun still berat lg..byk sgt minum nescafe kot..hbs nak wat cam ner dah 2 jer my favourite drink cewahhhh...lepas siapkn surt2 utk meetg next week..si atih lak kol suruh snd brg2 die nak ke utara ptg ni..adeshhh adik aku sorg 2 mcm2 hal..nak itulah nak inilah nsb baik ade akak ni kan>>nak bgga dirilah 2..berkejar aku g sek die hntr bebrg die...sygkan adik kan..ni msk pejbt balik so smbg lg keje2 yg tertingl td..ermmm adeshhh perut ni still lg rase xselesa knp erkkk???lantklah ko perut jgn ko kcu aku nak siapkn keje ni sudah..td si ezam (exbf) msg aku kat fbook ask why aku tinglkn die??ermmm....my answer simple xade silap n slah die tp silp n salah aku..bg aku br aku mcm ni dgn dunie aku sendr..nak2 lak sekrg aku dah xpakai phone rase aman pun ade jgak cm xsngke ade cite di sebalik ceritera..tp brlah ape org nak ckp..ape org nak fikir pasal aku..mcm aku ckp td xade ape2 permslhn ngn diri die tp mslah dr diri aku so better aku cegah sblm mslh kat diri aku ni makin seyes..hehehe :))..die ckp die tetp sygkan aku n akn tgu aku terpulglah nak tgu smpai bile..aku tetp mcm ni jgak..xkan ade yg dpt merubhnyer..DIA je yg lebh mengetahui..di pun blm kenal aku selbhnyer hny aku yg kenal diri aku..jd die xperlu lah nak membt tafsiran sendr yg bukan2 kan..2 pun terplglah pd die..hope 1 day die akn jmp a girl which can be more better than me..aku??aku selesa mcm ni so xperlulah ade sape2 yg runsg pasal diri aku ni..slame ni pun aku jg diri aku xade plak yg tukg jage kan so ia akn tetp jgak begi2..anyway aku tetp aku xkan berubh until the end of my life..kekek :)) sape yg kenal mgkin die akn fhm mcm mane si salwa@fad ni actually nyer..so kpd sape2 kat luar sane yg dpt memahami diri ni trm ksh bebyk sbb sudi menerima diri ni seadanye yer..opssss terlebh sudah aku berceloteh ari ni..ape2 pun next time kt jmp lg ngn lembrn kisah yg baru..suke..duke..sedih..gembira...InsyaAllah..kt laluinye bersam2 ok ;)

p/s : jgn berhnt mencipta pelangi indah kerna 1 ari nnt ia pst kan jd milik kt :))

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....