Hari Ini...

hari ini aku adelah mase nak merepek lam blog aku ni kan..kekeke..ade teman2 yg terkejut bile nampk nick aku kat fbook Nor Adila Fadlyana..or maybe coming soon Nor Dhiya Fadzrina...coz name2 ni ckp bermakne bt aku bersm insan yg pernh hdr dlm idup aku 7 buln yg lepas..still new right???namun segale2nye merubah..aku telah mengembalikn semula kenangan2 7 bulan lepas utk ari ni n selamenye..bukan niat dihati utk menyakitkn hati insan2 yg lain cm brlah DIA menjd penen2 di ats segala2nye..kdg kala kt sukar mentafsir sm ade insan 2 jujur or x ngn kt tp ape yg pst kehadirn die x sedikt pun mencacatkn ape yg telh berlaku 7 buln lepas..istimewa bukan???apabile kt blh jmp kembali insan yg sua2 ketika dulu pernh beraja kat hati ni..cewahhhhh...hulamak aiiii jiwang sehh si salwa ni..opsss dgn name lain fad(name glamour kengkwn pangil)..hah nak tahu sape insan 2??erkkkk...let its be as secret..hehehe :))..rase xperlu nak dicitekn pnjg lebar kot...br aku simpan kemas2 dlm hati aku ni..name insan 2..kekeke :))..so bt 2 ari ni xade lak jmp aku sbb ptg ni gua dah cabut balik kg..my mak dah tgu 2..rindunyer..nak peluk ijie (my eldest brother)n this 20hb jun hari ckp bermakne lam idup aku sbb aku dah genap 23thn...uwaaaaa dah tua ni..ade aku kisah..i just wait my prince come 2 hold my hand n bring me 2 his life...wahhhh....n the same time nak smbut father day..n birthday ayh aku yg ke 51 genap 9hb jun ari 2..sory ayah lewat skt smbut..kekeke...yg menjd kisahnye aku kene msk on this sunday alahaiii mlsnyer dah lah bab2 msk memask ni aku fail...kekeke..apelg mintk my mom tlg ah..:)) yelah kan dah jnj ngn mak nk bt this sunday so ke make surekn ape yg dirncg menjd..kalu x kesian plak ngn mak n ayh dah yer2 tahu aku nak blik kg bt mkn2 family ni..tp 2 lah my sis 2 ekor 2 keje plak..balik ptg..confirm aku ler kene wat sorg2 sbb yg lg sekor 2 nak balik asrama kan skul dah nak mule balik...bestnyer nak balik kg..bngun awal pg dpt dgr bunyi aym..burg..pas2 dgr mak meleter sutuh bngun..mandi n bfast..kekeke...makkkk here along come...tp ptg t ah..kekeke :))...hari ni aku msk ofis dgn mood yg ok..so hope keje2 yg ptut aku hadapkn 1 ari ni pun settle..hah mgu dpan kembali bz siapkan event ofis..confirm balik lewat ni...tp bos punyer hal..xade hal lah...kekeke :)) erkkkk....ok ah beb..gua blah lu...tetb perut gua lapr bi lah bahananyer bfast awl pg kan...cauuuu

p/s : andai ade yg trase mase bc blog ni..mohn diri ni dimaafi..salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise