Kenangan Lalu..

erm..kembali lg..tp xtahu knp ari ni aku jd sedih sgt..ntah lah dah lame xsedih kot..2 ari aku ct sab2 n ahad..aku blik kg meet my parents n spend mase ngn adik2..nak2 lak on 20hb my birthday yg ke 23..thanks pd kengkwn yg sudi wish..2 ari jgak aku xpernh lupe nak gtahu die ape yg aku bt..msg kat die keadn aku..situasi aku..mlm td smpai je kat umah aku ingt die jer..rindu sgt ngn die..so pg2 td...dah msk pejbt aku trus kol die..ade kelainan pd die...die ckp septh je ape yg aku tny...xgune perktaan syg pun..erm aku pelik tp aku brkan jer sbb maybe die tngah sibuk..so aku buka pc n then check fbook..n my email..ade msg die jd aku dah tahu ape mslhnyer..aku kol die semula ingt nak tergkan kat die..nak ckp lame ngn die..tp die xnak ckp ngn aku..erm aku pun letakn phone so until sekrg aku xade kol die..tngn ni ringan nak kol die tp...nnt die mrh...aku xsuke org mrh2 aku..benci sgt..td aku nampk die on9 sekjp lam fbook tp xade pun die sape aku..sedih sgt..tb2 aku nangis..aku benci..benci menangis...sekrg pun aku still nangis..knp sume org suke bt aku nangis..knp????2 hari aku jd sebaik2 mungkin utk bt die tahu yg aku sygkan die..aku nak die tahu yg aku xsprti 7 bulan yg lepas..dlm hati ni ade die jer..name die..pas2 aku kol abg(adi) tp die pun ade mslh die sendr..aku xnak kcu..lame2 aku lyn persn sendr..pedihnyer DIA je yg tahu..perkara yg aku tktkan 7 buln lepas aku dah lalui utk sesingkt 2 hari jer..mase akn merubh segala2nya..perjlnan idup ni bukan ketentuan kt tp hak DIA..cm yg aku terkilan pg2 sblm aku bt keje akud ah kol die nak dgr suare die...nak dgr pesanan2 die..kate2 syg die..tp xade pun...die brkan aku mcm ni jer..alahai air mate berhntlah dr mengalir..aku xsuke btl keadn aku mcm ni..benci...benciiiiiii...aku btl2 xade mood nak bt keje..dah ilang terus..bfast pun blm lg...xlalu nak mkn..ermmm ari ni bttl2 aku xbersemngt lgsg...:((

p/s : knp die xleh nak fhm?????yg aku sygkn die....salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise