Skip to main content

Kenangan Lalu..

erm..kembali lg..tp xtahu knp ari ni aku jd sedih sgt..ntah lah dah lame xsedih kot..2 ari aku ct sab2 n ahad..aku blik kg meet my parents n spend mase ngn adik2..nak2 lak on 20hb my birthday yg ke 23..thanks pd kengkwn yg sudi wish..2 ari jgak aku xpernh lupe nak gtahu die ape yg aku bt..msg kat die keadn aku..situasi aku..mlm td smpai je kat umah aku ingt die jer..rindu sgt ngn die..so pg2 td...dah msk pejbt aku trus kol die..ade kelainan pd die...die ckp septh je ape yg aku tny...xgune perktaan syg pun..erm aku pelik tp aku brkan jer sbb maybe die tngah sibuk..so aku buka pc n then check fbook..n my email..ade msg die jd aku dah tahu ape mslhnyer..aku kol die semula ingt nak tergkan kat die..nak ckp lame ngn die..tp die xnak ckp ngn aku..erm aku pun letakn phone so until sekrg aku xade kol die..tngn ni ringan nak kol die tp...nnt die mrh...aku xsuke org mrh2 aku..benci sgt..td aku nampk die on9 sekjp lam fbook tp xade pun die sape aku..sedih sgt..tb2 aku nangis..aku benci..benci menangis...sekrg pun aku still nangis..knp sume org suke bt aku nangis..knp????2 hari aku jd sebaik2 mungkin utk bt die tahu yg aku sygkan die..aku nak die tahu yg aku xsprti 7 bulan yg lepas..dlm hati ni ade die jer..name die..pas2 aku kol abg(adi) tp die pun ade mslh die sendr..aku xnak kcu..lame2 aku lyn persn sendr..pedihnyer DIA je yg tahu..perkara yg aku tktkan 7 buln lepas aku dah lalui utk sesingkt 2 hari jer..mase akn merubh segala2nya..perjlnan idup ni bukan ketentuan kt tp hak DIA..cm yg aku terkilan pg2 sblm aku bt keje akud ah kol die nak dgr suare die...nak dgr pesanan2 die..kate2 syg die..tp xade pun...die brkan aku mcm ni jer..alahai air mate berhntlah dr mengalir..aku xsuke btl keadn aku mcm ni..benci...benciiiiiii...aku btl2 xade mood nak bt keje..dah ilang terus..bfast pun blm lg...xlalu nak mkn..ermmm ari ni bttl2 aku xbersemngt lgsg...:((

p/s : knp die xleh nak fhm?????yg aku sygkn die....salwa arifin

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....