~My Family~

today aku nak perkenal pd sume my family..harta aku dunia n akhirt..kekeke :)) ayh aku name dia ARIFIN BIN DIHAT slalu org2 kg pangil pak man jer..name glamour lah katekan so kat umah kiotrg adik-beradik sume pngil 'ayah'..ayh aku ni keje biase jer..keje kg nyambil2 2 die usahakn projek ikan keli adelah skt2..isi mase lapang nak2 lak umur die thn ni dah 51thn..9hb Jun ari 2 die genap 51thn..so my mum lak KHASEAH BT AB RASID..org kg slalu pangil die induk xpun cucu2 or ank2 buah die pngil busu@mak usu..mak aku ni jns sporting so citelah ape ngn die..xade halnyer psl after that ade je nshat2 yg brnas kuar dr mulut die..we love u mum..die memg suri rumah sepenh mase since kawin ngn ayh aku lg..kitorg membesar dgn senthan tngn die sendr..makan die yg masak kan..kain baju die yg uruskan..smpai sekrg kalu ade yg xkene kat mate die confirm aku lah yg slalu kene bebel..kekeke :)) ank degilkan memg mcm 2..so aku ank sulung dlm 7 beradik..yg 2nd SITI NORSHAHIDA@angah sekrg tngah study di uitm s.alam amik degree..dlm family die yg paling sukses bile bab2 study ni..yg 3rd SITI NORSAKINAH@alang..yg ni study sekerat jalan jer sbb die malas..kekeke :)) so right now die keje salesgirl..yg 4th SITI NURUL ATIQAH@atih..yg ni plak still study lg form 6..yg ni lbh kurg mcm angah die gak kuat study sbb die ckp 1 day nnt die nak jd pereka fesyen..seni lukis memg favourite die 2 lah antra kelebhn yg ade kat die xade kat kitorg..hehehe..yg ke-5 ni satu2nye ank sulung lelaki lam family..MOHD HAFIZ@abang msh study lg form 5 this year so amik SPM lah thn ni..hope die berjaya skor A dlm spm nnt..aminn..yg ke-6 plak SITI NORAFIQAH@acik..tp kat umah slalu pngil adik jer sbb dulu memg die pun yg bongsu xsngka plak when my mum become 44thn kitorg dpt berita yg mak pregnt lg n kali ni dpt baby boy..perghhh bukn main sukelah kitorg..acik ni manje n senstf xleh kene mrh skt mulelah menangis adeshhh dahlah 2 keras kpale tp mak kate rupe die sejibik rupe aku..memg pun dah aku akak die kan..hehehe :)) beljr agak mls skt..main jer nak kasi peringat 24 jam tp bab mkn perghhhh kuat woooo...biaselah budak nak membesrkan..study form 2 tp bdn mcm anak dare umur 18thn kalu org xtahu confirm org dah msk ping die pdhal umur kecik lg..hehehe :))..yg last skali kire yg bongsu ah..kesygan sume org dlm umah n plg manje with my dad..ape je mintk confirm dptnyer...MOHD HAFIZIZ@ijie@adik..6thn dah sek pun tp tadika lah sbb die sibuk sgt nak pg sek kan jd mak hntr je die ke tabika..mls beljr smpai nak kene duduk depn mate baru nak bt keje sek...suke melwn ckp org ape2 pun die tetp kesygan kami adik- beradik..so kat bwh ni aku uploadkan pic2 lam family aku..tp pic2 lame ah :))



Yg ni pic ayh aku mase celeb birth die yg ke-50 last year thn ni ade gak tp aku xade pic die..ala lbh kurg jer..amacam mesra x my mom n my dad??..kekek :)) ayh aku memg mcm 2 even kitorg dah besr2 pun msh manje ngn die..:))



yg ni lak adik aku yg 2nd..ala yg study kat uitm 2..agak2 sengal gak die ni..pic ni pun aku copy dr fbook die jer..sory angah :))



ni plak alang..die ni memg muke interframe..24jam dok snap pic jer..tngoklah gaye ala2 gadis gi2..die ni plg manje ngn mak..cengeng pun yer..but die lah yg plg sweet lam family..:))



walaweiii yg mcm tomby nilak adik aku no.4 sape lg atih lah..tp sekrg die dah ayu hbs..mksd aku gaya dah feminin lah..die ni agk pendiam orgnyer..pemarah pun ade pntg silap skt..sory ah korg aku xade pic terbaru die..nak bg korg kenal jer..:))



hahaha yg gaye bajet macho ni sape lg..adik aku yg no.5 kat umah kitorg pngil die 'abang' jer..merngkap ustaz kat umah..kekeke :))



yg pose ala2 cute ni xlain xbukn sape lg acik ler adik aku yg no.6..pose kat pokok jambu belkg umah aku 2 beb..kekeke :)) cutekan die???



last skali adik aku yg bongsu die memg kaki snap punyer asal nak amik gmbr jer mcm2 pose die bt..ni ant slh 1 nyer lah...syg adikkk muahhh :))

inilah serba skt pasal family aku..tulg belkg aku dunia n akhirt sbb kalu xade diorg ni sume mgkin aku akn kehilngn harta yg plg bermkne dlm idup yg xleh ditukr gnt..diorg ah segala2nye bg aku..i love u mak..ayh..angah..alang..atih..abang..acik n lastly adik..keluarge bhgia dunia n akhirat..aminnn :))

p/s : asyik cite pasal feelg mst bosan kan..so tukar topik lak :))

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise