kesibukan yg melanda




huhuhu...bru berkesmptn nak jenguk2 jap lam blog ni..dilanda ribut taufan kebzan yg amat dasyat hehehehe mane taknyer 30hb julai until 01hb ogos nak ke cameron for lawatn komuniti so bagai nak giler ler cari penginapan sbb lewat booking jd byk hotel2 yg dah full book alahaiii tp alhamdulillah pencarian akhirnyer berakhir...aminnnn

aku ngn Mr.M mcm biase..xada yg kurg berlebih 2 ade ler even kitorg jauh tp die xpernh lupe darling die ni heheheh..syg sgt ngn die n yg seronknyer i want he meet my parents dlm bulan pose ni so aku pun dah suggestkn kat alang...alang pun support plan aku ni huhuhu yup relation 2 msh baru tp aku rase xslh kalu gtahu mak n ayh kurg2 xler diorg risau pasal aku kan..kan..

Mr.M risau ngn kebzan aku huhuhu mane taknyer kdg2 2 smpai aku xade mase nak kol die alahaiii syg nak wat cam ner kan dah keje tp alhamdulillah Mr.M msh leh time lah kebzan aku ni..2 ler yg membhgiakn aku sbb dlm ape keadn skalipun he always support aku..syg doakn moga relation kt akn terus kekal sepanjg hayat..dunia n akhirat....

erm cian ngn akak Mr.M sbb kene demam teruk..Mr.M ckp smpai xleh bangun baring ajer dlm bilik..Mr.M gtahu gak yg his mom pun demam tp alhmadulillah dah beransur ok...yg bestnyer this year Mr.M akan smbut hari raya kat jb jer so xadelah jauh sgt mcm thn2 sblmnyer kat kelantan...so aku xade mslh lah kan nak jmp bakal keluarga mertua huhuhuhu...26hb Ogos ni birth Mr.M so aku ingt nak celeb same2 ngn die tp Mr.M kate die maybe xdpt sbb die dah bz almaklumlah dah nak raye kan tp xapelah nak wat cam ner kan so celeb dr jauh jelah hehehe...

ni tngah tgu Mr.M sbb die kate nak g ofis die jap..huhuhu memg tiap2 hari tgu die erkkk mcm tgu hubby je kan huhuhu memg bakal hubby pun jgn jeles ...InsyaAllah moga2 perhubungan ini akan sentiase diredhaiNya dan diperkuatkan jodoh aminnn....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise