Skip to main content

kesibukan yg melanda




huhuhu...bru berkesmptn nak jenguk2 jap lam blog ni..dilanda ribut taufan kebzan yg amat dasyat hehehehe mane taknyer 30hb julai until 01hb ogos nak ke cameron for lawatn komuniti so bagai nak giler ler cari penginapan sbb lewat booking jd byk hotel2 yg dah full book alahaiii tp alhamdulillah pencarian akhirnyer berakhir...aminnnn

aku ngn Mr.M mcm biase..xada yg kurg berlebih 2 ade ler even kitorg jauh tp die xpernh lupe darling die ni heheheh..syg sgt ngn die n yg seronknyer i want he meet my parents dlm bulan pose ni so aku pun dah suggestkn kat alang...alang pun support plan aku ni huhuhu yup relation 2 msh baru tp aku rase xslh kalu gtahu mak n ayh kurg2 xler diorg risau pasal aku kan..kan..

Mr.M risau ngn kebzan aku huhuhu mane taknyer kdg2 2 smpai aku xade mase nak kol die alahaiii syg nak wat cam ner kan dah keje tp alhamdulillah Mr.M msh leh time lah kebzan aku ni..2 ler yg membhgiakn aku sbb dlm ape keadn skalipun he always support aku..syg doakn moga relation kt akn terus kekal sepanjg hayat..dunia n akhirat....

erm cian ngn akak Mr.M sbb kene demam teruk..Mr.M ckp smpai xleh bangun baring ajer dlm bilik..Mr.M gtahu gak yg his mom pun demam tp alhmadulillah dah beransur ok...yg bestnyer this year Mr.M akan smbut hari raya kat jb jer so xadelah jauh sgt mcm thn2 sblmnyer kat kelantan...so aku xade mslh lah kan nak jmp bakal keluarga mertua huhuhuhu...26hb Ogos ni birth Mr.M so aku ingt nak celeb same2 ngn die tp Mr.M kate die maybe xdpt sbb die dah bz almaklumlah dah nak raye kan tp xapelah nak wat cam ner kan so celeb dr jauh jelah hehehe...

ni tngah tgu Mr.M sbb die kate nak g ofis die jap..huhuhu memg tiap2 hari tgu die erkkk mcm tgu hubby je kan huhuhu memg bakal hubby pun jgn jeles ...InsyaAllah moga2 perhubungan ini akan sentiase diredhaiNya dan diperkuatkan jodoh aminnn....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....