Skip to main content

madah dari kekasih...


assalamualaikum.......
syg,,,,,,
maaf ye,,tdi da tido,,,tpi terjaga lak,,,,so sajer nk ambik kesempatan tulis ni jap,,,,,,,,
maklum la kan,,,tgh2 mlm ni byk ilham ckit,,,,
syg,,,,,,
abg syukur pd tuhan kerna kembalikn syg pd abg,,,,,
abg gembira sgt2,,,happy sgt2,,,,abg harap syg pun mcm 2 jgk yer,,,,,,
sok pg2 lagi abg nk jumper ngan makcik2 kat opis,,,,,abg nk dia org thu
bahawa mazri yg muram,,cdih n nangis siang tdi kembali nakal,,,hahaha
ciap la makcik2 tgu jer sok,,hehehe,,mesti kene ngan abg,,,abg bg katak kembung.
syg,,,,
abg akan jg syg sebaik mungkin,,,abg janji x kn buat syg nangis lg,,,
syg seorang jer yg ada dlm hati abg,,syg la yg akan melahirkan anak abg,,,
yg menjaga abg,,dunia & akhirat,,,,,aminnnnnn,,,,,
nor adila fadzlyana bt mazri,,nor dhiya fadzrina bt mazri
syg..............
tiada aper lg yg dpt abg katakn pd syg,,,,,ni mmg salah abg,,,terseksa jiwa abg,,,
ya allah kau bukakan lah pintu hati salwa bt arifin,,,,atau "syg",,untk menerima diri ini seadanya...
kerna aku terlalu "cinta"syg"rindu"kasih"pd nye...
syg,,,,,,
terima kasih x terhingga pd syg,kerna bg abg 1 peluang lg....13/07/2010...mula dri saat ini
abg janji pd syg,abg x akan melukakan hati syg,x akan biarkan syg menangis,x akan biarkan syg terluka lg.
kini abg da gembira,,gembira syg da x marah lg,da tak cdih lg,,
syg abg terlalu menyayangimu,,,,,abg takut kehilangmu,,
syg2,,,abg lapar la,,dri mlm tdi lom mkn,,,pas mkn abg nk tido,,nk mimpi yg indah bersama syg...
,,nk mkn byk2,,,ok syg,,,thank honey,,
,,,,,rindu kt syg,,cinta kt syg,,kasih kt syg,,,syg kat syg,,

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....