Skip to main content

aku jelous...ohhh tidak

hahahaha agak kelakar tp bodoh pun ade jgak...tp 2 lah yg berlaku...xtahu ape niat die ckp bnd 2 sume ngn aku tp aku xlak rase ape2 cm lately aku terfikir knp plak die nak ckp mcm 2...huhuhu manusia2 mcm2 ragamkan tp aku xlah kisah sgt sbb bnd 2 dah lali ngn aku...malah xkan terkesan skt pun kat hati aku ni ....

die memg dah lame xmeet aku kat ofis...maybe sibuk buat kuih raye kot yelah dah xlame lg nak pose kan...tp yg xsedap n xbestnyer die msk2 je ofis aku...ckp bnd yg aku rase agak kebengongan>>>bg aku ler...huhuhu....

leh lak die ckp "salwa ari 2 akak kuar ngn future husband u" erkkk aku pun tny lah sape??? die pun jwb "alaaaa si Mr.R 2....." oooo...yeker....aku lak tny "jumpe kat ner..." di jwb "kat seremban..." jd die pun buat lah gelak die yg gedik2 2 kan...aku xamik port sgt sbb that time aku bz sesgt sbb big bos ade...dr lyn die baik lyn bos aku kan...

nak dijadikn cite Mr.R pun kol ler aku nak bertny khbr so alang2 die dah kol..akupun tnylah ape yg akak 2 ckp kat aku...die ckp "sape 2???xkenal lah...orang ofis gak ker???sape???....." aikkkk aku pun pelik...die ckp lg "xkenal lah..bile lak jmp die kat sermbn..sy ade keje kat cherating..." adoyaiiii...apelah game diorg ni kan...n ape plak lah motif akak ni ckp bnd 2 sume ngn aku..

nak aku jelous???hahahhaah ohhh tidak...tidak akn...perkara 2 x terkesan pun kat aku sbb aku dah pun redha ngn ape yg berlaku ant aku n Mr.R so rasenyer cite2 mcm ni membazir jelah kot..bazir air liur die je bulan2 pose dok wat cite2 mcm 2 n for Mr.R kalu die nak jmp sape pun 2 hak die ape kene mngena ngn aku..dulu maybe..right now sorry 2 say xbg ape2 makne pun kat aku....

ntahlah aku pun heran ngn perangai manusia2 ni...byk sgt phd kot..xleh tngok org seng..lantak kome ler...baik aku wat keje aku ...huhuhu....anyway but thanks kat akak 2 jgak sbb kalu story 2 benr die dah selmtkn aku....berbaloi2...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....