aku jelous...ohhh tidak

hahahaha agak kelakar tp bodoh pun ade jgak...tp 2 lah yg berlaku...xtahu ape niat die ckp bnd 2 sume ngn aku tp aku xlak rase ape2 cm lately aku terfikir knp plak die nak ckp mcm 2...huhuhu manusia2 mcm2 ragamkan tp aku xlah kisah sgt sbb bnd 2 dah lali ngn aku...malah xkan terkesan skt pun kat hati aku ni ....

die memg dah lame xmeet aku kat ofis...maybe sibuk buat kuih raye kot yelah dah xlame lg nak pose kan...tp yg xsedap n xbestnyer die msk2 je ofis aku...ckp bnd yg aku rase agak kebengongan>>>bg aku ler...huhuhu....

leh lak die ckp "salwa ari 2 akak kuar ngn future husband u" erkkk aku pun tny lah sape??? die pun jwb "alaaaa si Mr.R 2....." oooo...yeker....aku lak tny "jumpe kat ner..." di jwb "kat seremban..." jd die pun buat lah gelak die yg gedik2 2 kan...aku xamik port sgt sbb that time aku bz sesgt sbb big bos ade...dr lyn die baik lyn bos aku kan...

nak dijadikn cite Mr.R pun kol ler aku nak bertny khbr so alang2 die dah kol..akupun tnylah ape yg akak 2 ckp kat aku...die ckp "sape 2???xkenal lah...orang ofis gak ker???sape???....." aikkkk aku pun pelik...die ckp lg "xkenal lah..bile lak jmp die kat sermbn..sy ade keje kat cherating..." adoyaiiii...apelah game diorg ni kan...n ape plak lah motif akak ni ckp bnd 2 sume ngn aku..

nak aku jelous???hahahhaah ohhh tidak...tidak akn...perkara 2 x terkesan pun kat aku sbb aku dah pun redha ngn ape yg berlaku ant aku n Mr.R so rasenyer cite2 mcm ni membazir jelah kot..bazir air liur die je bulan2 pose dok wat cite2 mcm 2 n for Mr.R kalu die nak jmp sape pun 2 hak die ape kene mngena ngn aku..dulu maybe..right now sorry 2 say xbg ape2 makne pun kat aku....

ntahlah aku pun heran ngn perangai manusia2 ni...byk sgt phd kot..xleh tngok org seng..lantak kome ler...baik aku wat keje aku ...huhuhu....anyway but thanks kat akak 2 jgak sbb kalu story 2 benr die dah selmtkn aku....berbaloi2...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise