aku rase aku bahagia tp msh ada luka

xtahu knp tb2 ari ni aku sedih...sedih memikirkn hal2 lepas yg septutnye aku simpn n aku buang jauh2..tp hati kt siap yg tahu hny DIA yg lbh tahu...persn sedih n kecewa yg cb aku pendmkn tp sebnrnye aku xmampu sepenuhnye...

org msh lg bertny knp aku xjd kawin ermm perlu ke aku ceritekn keseluruhn story ape yg terjd tp rasenye aku xperlu kot sbb segala2nye adalah ketentuanNya...aku dah pun redha cm kdg2 soklan 2 terkesn kat hati aku n yg pasti aku akn sedih balik seprt sekrg ni...walupn bnd 2 dah 5 bln berlalu...

aku sygkan Mr.M tp aku tkt ngn ape yg aku rase sekrg akn lukekn ht die..Ya Allah bantulah umatMu ini untuk cekal hadapi sumua ini aminnn....aku tkt sgt2 persn 2 makin lame makin surut InsyaAllah aku cb yg terbaik utk perthnkan ape yg aku ade sekrg...tp knp die msh hrpkn aku n knp msh cr aku n die boleh khiant aku????

aku ckp bahagia ngn ape yg aku ade sekrg walupn xsame mcm dulu jd aku hope die jgak perlu time hakikt ant aku n die hnylah kwn biase...n aku jgak hrp hati aku ni xkan sedih memikirkn hal yg dah lepas2 n trs bahagia ngn ape yg aku ade skrg...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise