sakit kepala + muntah2 + demam

ermm aku btl2 xlarat ari ni..kene sakit kpale pas2 masuk angin sampai dah muntah2..rase nak demam makkkkk along nak demam....uwaaaaaa xtahu knp 2,3 ari ni dah kerap kene mcm ni maybe sbb ngadap keje2 yg byk ni....24jam dlm kpale otak aku cm fikir 1 jer..keje..keje n keje..2 jelah....nak wat mcm mane dah komitmen yg diamanatkn oleh bos so as pekerja aku kenelah follow...huhuhu...

ari ni aku btl2 teruk..member2 yg dok nak chat ngn aku sorry ah beb kpale aku dah pusing ah esok2 jelah kt story erk huhuhu sbb aku btl2 dah xlarat....dah lame xdemam ni hope jgnlah demam teruk sbb still byk lg keje2 yg perlu aku adapkan tiap2 hari..aku kalu dpt demam confirm xkan boleh bngun punyer sbb kpale dah berat smpai...confirm pitam...

rase nak balik umah pun xlarat...nak xnak aku kene stay kat ofis gak n tgu ayah aku jemputlah gamaknyer...rase leh tersungkur kalu aku menapak balik wak2 sekrg ni..tangan dah sejuk2...jgn lah demam..jgn lah demam...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise