sakit perut + banyak keje

adeshhh memg giler2 sakit perut aku pun xtahu knp bulan2 pose ni perut ni boleh lah plak nak meragam..kusut2...huhuhu nak2 lak time tngah byk keje ni..semlm jer dah dekt 5x kuar masuk toilet...rase lembik 1 badan..alahaiii nsb baik ari ni rase kurg skt tp xbrani gak nak mkn sebarangn sbb nnt kene msk lg toilet xtahan aku....nak wat keje pun xade mood...

2 lah mak ckp mcm2 mkn kot yelah ikut bos buka pose sane buka pose ni...huhuhu mcm2 bnd pelik msk agaknyer yelah mcm2 rase mcm2 warne...abih nak wat cam mane mak dah koje kan...semlm buka pose kat masjid kampai pun mkn sikit jer..lauk bukn main sedap lg..tengok air sirap bandung die teruja jer..tp nak wat mcm mane pndang jelah sbb perut sakit...cian kan...

ngn Mr.M xade plak gtahu yg aku kene sakit perut...xmolah ckp die pun bukannyer sihat sgt jd xaperlah ...sakit pun skt jer blm bwk ke mati lg>>>uikss cabulnyer mulut...

hope ari ni aku xlah kene msk toilet g...adeshhhh tidakkkk....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise