selamat berpuasa


Alhamdulillah atas kesibukn yg melanda aku msh lg berkesmptn nak menjenguk blog aku ni dan msh lagi bernafas utk terus berblog huhuhu dan xlame lg umat islam di selurh dunia akan menyambut bulan Ramadhan yang penuh kesyukuran ini. jadi aku gunekan kesemptn ni utk mengucapkn selamat berpuasa bt teman2 kat luar sane yg kenal diri ni mahupn x hehehe...bile dah pose mstlah rayekan so mcm 2 persiapn ler sepnjg bulan Ramadhan ni nnt..mcm biase apelg shopping baju raye...kuih raye n mcm2 lah yg nak ditukar baru..langsir umah..cat umah...huhuhu...

mak aku mcm biase dah hint2 suruh tukar langsir baru....ok ler mak utk mak anytime anyplace hehehe tp thn ni aku blm g shopping raye....blm decide nak pakai warne ape sbb msh ade 5 pasang kain yg msh belum guntg nak jd baju huhuhu alamtnye thn depan ler aku tempah...raye thn ni pun aku xcuti lame sbb on 3rd raye ofis aku dah bt open hause aiseyman alamatnyer kene ler pujuk mak aku ni kalu x confirm die melenting sory mak kono koje huhuhu...

sempena mantai bulan pose ni pun aku xdpt balik utk same2 ngn mak n ayh coz keje nak2 lak adik2 aku yg lain sibuk sek ape nak bt so my mom kenelah dtg umah aku sbb nak sahur same2 katenye ni yg best ni leh mkn rendg aym yg mak msk..sygggg mak heheheh...mlm td pun adik aku dah tny 'along balik lewat gak ke pose ni' kalu xade progrm balik awl ler buka pose same2 kat umah kalu x kenelah korg buka pose dulu..nsb baik2 adik2 aku ni pandai urus diri sendr kalu x teruk gak aku nak terkejar2....

bt teman2 kat luar 2 perbanyaknlah ibadah mase bulan puase yg mulia ni moga2 ape yg dikejekan akn mendpt berkat drNya....SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN...


Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise