siapa aku

erkkk asyik dok story pasal emosi n persn so kali ni ape keta ku cite tentg diri aku..who truly i'm..ok name penuh aku siti salwa bt arifin anak sulung dr 7 beradik ...sedara mara pangil along jer..but kwn2 pngil wawa@sal@salwa n kwn2 cyberlak pangil fad huhuhu tp memg xade org pangil aku dgn name siti nak2 lak aku xbrape gemar org pngil aku siti...

umut aku dah 23thn dah besar pnjg dah 2 kalu kawin boleh ler ade anak 2 org>>>mak aku kate ler...pendidikan tertinggi aku stpm jer...2 jer yg termampu mksd aku rezeki nak smbg ke peringkt lbh tgi dr 2 xade lg..aku bg peluang utk adik2 timba lbh byk ilmu..mgkin rezeki aku hny kat si2 jer..tp ape2 pun aku bersyukur sbb berpeluang smpai ke thp 2..

aku keje kat pejbt wakil rakyat..politician ofis...lame jgaklah keje kat almost 2 years++ bulan 4 thn 2011 aku dah 3thn berkhidmat with my bos huhuhu...keje ok alhamdulillah..penat???biaselah mane ade keje xpenat..kene mrh???2 lg biase kalu xnak keje kene mrh jd bos kan...huhuhu...kat ofis ni aku keje sbgai kerani jer...just berkaitan hal2 pentadbiran dan surat menyurat pejbt shj....lbh2 2 diluar bidg kuasa aku ler....

mase lpg aku lbh suke tido...utk mase sekrg ler hehehe biaselah beb keje penat...mcm2 bnd dok nak fikir kan..tp longtime ago punyer hobi aku ni kaki novel n dgr lagu..sekrg pun kalu buat keje 2 aku lbh selesa kalu dpt dgr lagu2 ni...novel aku dah kurg kan cm giat lbh pd cerpen 2 pun sbb bace secr on9 kalu x xade ke semptnyer jgak....

kahwin??huhuhu yg 2 xmo story sbb sekrg aku blm fikir lg bnd 2..smpai mase jodoh aku nnt kawin ler aku..dont worry2 kpd sape2 yg berkenaan akn dijemput...calon???ramai kot wakakaka baik2 nnt ade yg jelous....mcm aku ckp berkwn n kenal ht budi...tp blm lah lg dlm alm perkahwinan sbb kebzan aku menghlg aku utk fikir sume bnd 2 kan....

fiil aku???huhuhu mcm2 fiil ade..kejap2 aku blur...agak2 kebengongan ckt...slumber n sempoi xpeduli ape org nak ckp sbb diorg ade mulut...yg pentg aku adalh aku...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise