Skip to main content

siapa aku

erkkk asyik dok story pasal emosi n persn so kali ni ape keta ku cite tentg diri aku..who truly i'm..ok name penuh aku siti salwa bt arifin anak sulung dr 7 beradik ...sedara mara pangil along jer..but kwn2 pngil wawa@sal@salwa n kwn2 cyberlak pangil fad huhuhu tp memg xade org pangil aku dgn name siti nak2 lak aku xbrape gemar org pngil aku siti...

umut aku dah 23thn dah besar pnjg dah 2 kalu kawin boleh ler ade anak 2 org>>>mak aku kate ler...pendidikan tertinggi aku stpm jer...2 jer yg termampu mksd aku rezeki nak smbg ke peringkt lbh tgi dr 2 xade lg..aku bg peluang utk adik2 timba lbh byk ilmu..mgkin rezeki aku hny kat si2 jer..tp ape2 pun aku bersyukur sbb berpeluang smpai ke thp 2..

aku keje kat pejbt wakil rakyat..politician ofis...lame jgaklah keje kat almost 2 years++ bulan 4 thn 2011 aku dah 3thn berkhidmat with my bos huhuhu...keje ok alhamdulillah..penat???biaselah mane ade keje xpenat..kene mrh???2 lg biase kalu xnak keje kene mrh jd bos kan...huhuhu...kat ofis ni aku keje sbgai kerani jer...just berkaitan hal2 pentadbiran dan surat menyurat pejbt shj....lbh2 2 diluar bidg kuasa aku ler....

mase lpg aku lbh suke tido...utk mase sekrg ler hehehe biaselah beb keje penat...mcm2 bnd dok nak fikir kan..tp longtime ago punyer hobi aku ni kaki novel n dgr lagu..sekrg pun kalu buat keje 2 aku lbh selesa kalu dpt dgr lagu2 ni...novel aku dah kurg kan cm giat lbh pd cerpen 2 pun sbb bace secr on9 kalu x xade ke semptnyer jgak....

kahwin??huhuhu yg 2 xmo story sbb sekrg aku blm fikir lg bnd 2..smpai mase jodoh aku nnt kawin ler aku..dont worry2 kpd sape2 yg berkenaan akn dijemput...calon???ramai kot wakakaka baik2 nnt ade yg jelous....mcm aku ckp berkwn n kenal ht budi...tp blm lah lg dlm alm perkahwinan sbb kebzan aku menghlg aku utk fikir sume bnd 2 kan....

fiil aku???huhuhu mcm2 fiil ade..kejap2 aku blur...agak2 kebengongan ckt...slumber n sempoi xpeduli ape org nak ckp sbb diorg ade mulut...yg pentg aku adalh aku...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....