Skip to main content

rindukan dia

aku rindu die...seriously since aku amik keputusn pts ngn die hingga ke ari ni aku msh rindukan die....die???die xkan rindu aku lah...knp aku rindu die??ntah xtahu maybe sbb relation aku ngn die lame...segala2nye tentg die dah sebati ngn diri aku...maybe..

kembali pd die???hehehe agk mustahil sbb kesilapn yg lame aku xkan ulang...yg bukan hak aku tetp xkn jd hak aku...n aku slalu jgak berharap die akn dpt ape yg die nak slame ni..aku xpernah lupe ats ape die bt utk aku slame aku pernh kenal die..terima kasih byk2...aku jgak doakn moga kebhagian 2 akn sentiase jd milik die...dgn ape yg die miliki sekrg...

aku xpernh mintak die ingt aku mlh aku berharp sesgt agr die akn lupekan aku terus...ingtn die tentg aku akn ilang...aku??aku akn terus basahkan ingtn aku tentg die sbb sekrg pun aku sedg melalui 1 keadn sepertimane yg aku pernah lalui bersama die dulu...sejarah berulang..

smpai bile aku akn perthnkan pun..aku xtahu sbb di akhir kisah pasti aku yg akn merase lukanye...2 adalh pasti...aku yg pilih jd aku perlu hadapi seprtmane dulu cm dulu die ......erm xperlulah kot nak citekan sbb bnd pun dah lame aku pun xmampu nak ingt...yg lepas tetp kan lepas...xkan mampu kt nak ulang mase sekrg....terime ngn hati terbuka 2 lbh baik...


Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....