rindukan dia

aku rindu die...seriously since aku amik keputusn pts ngn die hingga ke ari ni aku msh rindukan die....die???die xkan rindu aku lah...knp aku rindu die??ntah xtahu maybe sbb relation aku ngn die lame...segala2nye tentg die dah sebati ngn diri aku...maybe..

kembali pd die???hehehe agk mustahil sbb kesilapn yg lame aku xkan ulang...yg bukan hak aku tetp xkn jd hak aku...n aku slalu jgak berharap die akn dpt ape yg die nak slame ni..aku xpernah lupe ats ape die bt utk aku slame aku pernh kenal die..terima kasih byk2...aku jgak doakn moga kebhagian 2 akn sentiase jd milik die...dgn ape yg die miliki sekrg...

aku xpernh mintak die ingt aku mlh aku berharp sesgt agr die akn lupekan aku terus...ingtn die tentg aku akn ilang...aku??aku akn terus basahkan ingtn aku tentg die sbb sekrg pun aku sedg melalui 1 keadn sepertimane yg aku pernah lalui bersama die dulu...sejarah berulang..

smpai bile aku akn perthnkan pun..aku xtahu sbb di akhir kisah pasti aku yg akn merase lukanye...2 adalh pasti...aku yg pilih jd aku perlu hadapi seprtmane dulu cm dulu die ......erm xperlulah kot nak citekan sbb bnd pun dah lame aku pun xmampu nak ingt...yg lepas tetp kan lepas...xkan mampu kt nak ulang mase sekrg....terime ngn hati terbuka 2 lbh baik...


Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise