Posts

Showing posts from October, 2010

ayu x aku????

Image
erkkk ade yg ckp aku ngah tahan tebing..mengonggg huhuhu ni gmbr mase g jalan2 kat melaka with fizi..biela n izie...memg sronok sgt...aku bkn ape saje sndar kat dinding 2 penat siut berjalan jer dah lah ngn kasut tinggi confirm skt kaki..so kire dah sandar kat dinding 2 dptlah rileks kejap huhuhu...

gmbr ni aku dah upload kat fb so ramai ler yg ckp aku sweet sgt huhuhu >>>adoyaiiii perasan sudah lbh maaa....ade aku kisah suke hati aku ler dah bakul aku kan so aku lah yg kene angkt xade suruh sape2 pun angkt hehehe..jgn jelezzzz...

thanks kat biela sbb sudi amik kan gmbr ni n aku rase lah dlm byk2 gmbr aku amik nilah gmbr yg menyerlahkan keayuan aku..wakakaka adoyaiiiii perasan dah weiiii....my abg syg pun ckp what yg pic ni sweet sgt..ok darling t kt 2 g ke melaka lak erk..nak amik gmbr byk2 with honey...huhuhu...

so kpd sape2 yg tngok pic ni jgn tengok lame2 tau..kang dari mate turun ke hati lak..xlena tido plak nnt dok mimpi kat aku jer...hahahaha...

love between me n him

Image
kalu die jauh je dari aku mst aku rindu punyer kat die...nak2 lak kdg2 die kene g kelantan lah..langkawi lah..cameron lah adoyaiii tp 1 jer tentg die yg bt aku + syg sgt kat die ...die xpernh lupe pun kat aku, nak tny khbar aku, keadn aku walu jauh mane pun die pg...24jam msg jer ngn die kdg2 2 kalu rindu sgt ade je call dr die...so sweet...

nak tahu knp aku syg sgt kat die??care die lyn aku..amik perhatian ngn aku..tunjukkn yg die syg kat aku...sume yg dibt btl2 melekat kat dlm hati aku ni..kdg2 aku senyum sesorg bile bace msg2 romatis dr die...1st time dlm idup aku dilyn bagaikan puteri oleh insan yg bergelar lelaki sedgkan seblm ni.....ermmm lupekan jelah cite lame aku pun xmo ingt huhuhu yg pentg sekrg aku xtahu nak ungkapkn bagaimana n betapa aku syg kat die sgt2..aku xnak kehilangan die...

ape saje aku mst nak share ngn die..sedih..hepi..nak menangis ker..nak gelak ketawa ker...sumenyer ngn die..bg aku slain dr blog ni dielah dunia ke-2 aku...byk mase yg kitorg hbskan bersame yg x…

minggu yg membzkan+demam

aku telah dilanda kedemaman huhuhu xtahu ape yg aku bt tetb jer aku demam...ape yg pasti mlm aku ok bile time tengahari jer mulelah tangan n kaki aku sesejuk jer adoyaiiiii tp aku gagahkn jgak ke pejbt sbb byk keje2 yg perlu dibt lgpun boring dok umah xade ape nak buat kan...

lately aku kerap balik awal dr biase dah demam2 ni xlarat plak nak stay kat ofis smpai lewat mlm..nak kuar ngn my abg syg pun memg xlarat lah smpai mintak excuse dgn die huhuhu sory my dear b xbrape sihat lah...

kat umah aku xrehat gak buat jgak keje2 umah kalu xnanti bile mak aku dtg weeknd mst die bebel aku kow2 punyer yelah anak dara tp pemalas huhuhu sory lah mak along bz xsempt nak buat keje2 umah sbb 2 kalu boleh bile aku ade kat umah 2 aku gagahkn jgak diri ni nak wat keje2 umah 2 spy xkene bebel lagi tp best ape kene bebel hehehe...

aku hope sgtlah demam aku ni xmelarat sbb aku pun dah memg xlarat n dah memg fiil aku xbrape gemar nak mkn ubt bile dah sakit2 ni bg aku sakit mcm mane pun tetp leh sembuhkan...s…

jalan2 cuci mata kat melaka

Image
lepas jer majlis sanding naemah..izie terus plan nak lepak2 dulu kat tempt2 yg menarik kat area melaka..yelah alang2 dah smpai melaka kan...so juru pandu kitorg si fizi trus suggest jejalan cuci mata kat kota a famosa..aku n izie yg sememgnye xpernh jeln lg kat melaka ni follow ajer..jnj ade tukg bwk....

kire si fizi ni boleh dianugerhkn juru pandu tercemerlang pd hari 2 lah....huhuhu krn berjaya bt kitorg enjoy round2 kat area kota melaka..bandaraya bersejarah 2...mcm biase mstlah nak snap mcm2 pic kan..dgn mcm2 posing huhuhu si izie apeth lg sememgnye muke interframe nak bt kenangan bile dah jauh nnt...

dah puas jalan2 kat a famosa smpai sakit kaki>>kaki aku lah sbb pakat kasut heel nak xnak aku redah ajer..xnak ilangkn mood member...yg pentg kt enjoyyyyyy....kitorg lepak2 plak kat dataran pahlawan...its really sweet...

fizi ckp kalu dtg jalan2 wak2 mlm lg happening sbb ade live band..bt show....tingggg idea dlm kpale dah dtg nak ajak my dear darling nnt...cuaca xbrape panas angi…

majlis perkahwinan sahabat baik aku...naemah

Image
10/10/2010...berakhirlah sudah zmn remaja my best fren naemah...huhuhu selmt dijabkabulkn dgn jejaka pilihan hati dr k.pilah..mohd shah...hope korg berbhgia ke anak cucu...ksh syg terus kekal dunia n akhirat...naemah nampk manis n ayu dlm bju pangntin warne coklat...

aku..biela..izie..fizi...same2 ke melaka semlm sbb majlis sanding 2 buat di sg udang,melaka...sernk sgt..sempt jgak kitorg snap bebrape pic utk keng kenangan..jgn mrh emah...senyum kene lbh sikit taw...n selps 5thn aku jmp balik my best fren time skul..habshah@eisya...rase best sgt kitorg dpt jmp balik even eisya ckp aku dah makin pendek..huhuhu...

kitorg wait until kul 2pm sbb nak tengk naemah sanding..memg ayu sgt...dlm ramai2 kengkwn time skul dulu emah dah bergelar wife org...pasni xleh lah nak perangai manje2 lg..xleh lah nak majuk2 lg mcm time skul dulu..sbb emah dah ade hubby tau so kenelah jg hubby baik2...n jd sorg isteri yg solehah..aminnn....

sempt jgak semlm eisya tny aku bile lg???alahaiiii soklan cepu emas 2..&…