ayu x aku????


erkkk ade yg ckp aku ngah tahan tebing..mengonggg huhuhu ni gmbr mase g jalan2 kat melaka with fizi..biela n izie...memg sronok sgt...aku bkn ape saje sndar kat dinding 2 penat siut berjalan jer dah lah ngn kasut tinggi confirm skt kaki..so kire dah sandar kat dinding 2 dptlah rileks kejap huhuhu...

gmbr ni aku dah upload kat fb so ramai ler yg ckp aku sweet sgt huhuhu >>>adoyaiiii perasan sudah lbh maaa....ade aku kisah suke hati aku ler dah bakul aku kan so aku lah yg kene angkt xade suruh sape2 pun angkt hehehe..jgn jelezzzz...

thanks kat biela sbb sudi amik kan gmbr ni n aku rase lah dlm byk2 gmbr aku amik nilah gmbr yg menyerlahkan keayuan aku..wakakaka adoyaiiiii perasan dah weiiii....my abg syg pun ckp what yg pic ni sweet sgt..ok darling t kt 2 g ke melaka lak erk..nak amik gmbr byk2 with honey...huhuhu...

so kpd sape2 yg tngok pic ni jgn tengok lame2 tau..kang dari mate turun ke hati lak..xlena tido plak nnt dok mimpi kat aku jer...hahahaha...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise