jalan2 cuci mata kat melaka











lepas jer majlis sanding naemah..izie terus plan nak lepak2 dulu kat tempt2 yg menarik kat area melaka..yelah alang2 dah smpai melaka kan...so juru pandu kitorg si fizi trus suggest jejalan cuci mata kat kota a famosa..aku n izie yg sememgnye xpernh jeln lg kat melaka ni follow ajer..jnj ade tukg bwk....

kire si fizi ni boleh dianugerhkn juru pandu tercemerlang pd hari 2 lah....huhuhu krn berjaya bt kitorg enjoy round2 kat area kota melaka..bandaraya bersejarah 2...mcm biase mstlah nak snap mcm2 pic kan..dgn mcm2 posing huhuhu si izie apeth lg sememgnye muke interframe nak bt kenangan bile dah jauh nnt...

dah puas jalan2 kat a famosa smpai sakit kaki>>kaki aku lah sbb pakat kasut heel nak xnak aku redah ajer..xnak ilangkn mood member...yg pentg kt enjoyyyyyy....kitorg lepak2 plak kat dataran pahlawan...its really sweet...

fizi ckp kalu dtg jalan2 wak2 mlm lg happening sbb ade live band..bt show....tingggg idea dlm kpale dah dtg nak ajak my dear darling nnt...cuaca xbrape panas angin pun sepoi2 memg best lah sbb kat sane pun kt leh jmp byk beca berhias...with flying colours..org xpyh ckp lah memg ramai....

biaselah dah jalan2 mstlah lapar kan so kitorg decide mkn kat mcd jer even aku xbiase mkn kat mcd...tp aku lyn jer sbb 2 je yg ade utk menu yg cept n menjimtkn mase...hehehe...aku order aym goreng je ler....

memg best n after ni kalu ade mase terluang lg...kitorg nak g kat tempt2 lain lak...just wait n here we come...:))

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise