love between me n him


kalu die jauh je dari aku mst aku rindu punyer kat die...nak2 lak kdg2 die kene g kelantan lah..langkawi lah..cameron lah adoyaiii tp 1 jer tentg die yg bt aku + syg sgt kat die ...die xpernh lupe pun kat aku, nak tny khbar aku, keadn aku walu jauh mane pun die pg...24jam msg jer ngn die kdg2 2 kalu rindu sgt ade je call dr die...so sweet...

nak tahu knp aku syg sgt kat die??care die lyn aku..amik perhatian ngn aku..tunjukkn yg die syg kat aku...sume yg dibt btl2 melekat kat dlm hati aku ni..kdg2 aku senyum sesorg bile bace msg2 romatis dr die...1st time dlm idup aku dilyn bagaikan puteri oleh insan yg bergelar lelaki sedgkan seblm ni.....ermmm lupekan jelah cite lame aku pun xmo ingt huhuhu yg pentg sekrg aku xtahu nak ungkapkn bagaimana n betapa aku syg kat die sgt2..aku xnak kehilangan die...

ape saje aku mst nak share ngn die..sedih..hepi..nak menangis ker..nak gelak ketawa ker...sumenyer ngn die..bg aku slain dr blog ni dielah dunia ke-2 aku...byk mase yg kitorg hbskan bersame yg xdpt aku lupe smpai bile2 walupn sekejap tp amt bermakne sgt2...hope die pun mcm 2 jgak...never forget on me...

even kitorg baru kenal tp mcm dah berthn berkawan sbb kitorg faham memahami ant 1 same lain 2 yg pentgkn dlm relation mlh aku xpernh sangsi pun ngn die.....sentiasa ade rase PERCAYA dlm hati aku untk die..malah die pun mcm 2 gak...die pernh ckp selagi ade rase PERCAYA 2 walupn ape pn jd dlm hungn kt...pasti kt leh hadapi same2...alangkah bhgianyer....

die pernh ckp mintk lah ape saje syg tp bukan bulan n bintg huhuhu tp aku tahu ape yg die buat utk aku sekrg ni lbh dr yg sepatutnyer utk tunjukn betape die sygkan aku...malah kalu aku ade dismping die skalipun aku seolah mengenggam bulan n bintang...sbb ksh syg 2 lbh dr segala2nye..

stp saat n detik aku bersame2 ngn die xpernh aku bazirkn walu skt pun sbb bg aku saat2 2 ckp bermakne dlm idup aku...walupn singkat tp memberi berjuta2 kenangn yg xdpt aku nak ungkapkn ngn kate2 sbb ianya terlalu indah..kalu boleh aku nak ade je kat samping die setiap mase..temankan die tnp ada skt pun wak2 yg terluang....

hope ksh syg ni akan kekal smpai bile2...i wish i can love u forever n ever my dear...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise