majlis perkahwinan sahabat baik aku...naemah








10/10/2010...berakhirlah sudah zmn remaja my best fren naemah...huhuhu selmt dijabkabulkn dgn jejaka pilihan hati dr k.pilah..mohd shah...hope korg berbhgia ke anak cucu...ksh syg terus kekal dunia n akhirat...naemah nampk manis n ayu dlm bju pangntin warne coklat...

aku..biela..izie..fizi...same2 ke melaka semlm sbb majlis sanding 2 buat di sg udang,melaka...sernk sgt..sempt jgak kitorg snap bebrape pic utk keng kenangan..jgn mrh emah...senyum kene lbh sikit taw...n selps 5thn aku jmp balik my best fren time skul..habshah@eisya...rase best sgt kitorg dpt jmp balik even eisya ckp aku dah makin pendek..huhuhu...

kitorg wait until kul 2pm sbb nak tengk naemah sanding..memg ayu sgt...dlm ramai2 kengkwn time skul dulu emah dah bergelar wife org...pasni xleh lah nak perangai manje2 lg..xleh lah nak majuk2 lg mcm time skul dulu..sbb emah dah ade hubby tau so kenelah jg hubby baik2...n jd sorg isteri yg solehah..aminnn....

sempt jgak semlm eisya tny aku bile lg???alahaiiii soklan cepu emas 2..>>>br dulu not get ready yet 2 become a wife...korang rase kire jwpn 2 leh ditime x..huhuhu...izie masih solo tp semlm die yg paling over nak snap pic2 kat bilik pengantin...minah interframe btl...biela n fizi lak kitorg masih tgu nasik minyak korg ni cepat2 kan lah yer...huhuhu..leh nengok korg sanding lak pasni...

lepas je meah snding kitorg terus plan nak g a famosa...si izielah sibuk sesgt nak jejalan..aku just lyn ajer...:))

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise