minggu yg membzkan+demam

aku telah dilanda kedemaman huhuhu xtahu ape yg aku bt tetb jer aku demam...ape yg pasti mlm aku ok bile time tengahari jer mulelah tangan n kaki aku sesejuk jer adoyaiiiii tp aku gagahkn jgak ke pejbt sbb byk keje2 yg perlu dibt lgpun boring dok umah xade ape nak buat kan...

lately aku kerap balik awal dr biase dah demam2 ni xlarat plak nak stay kat ofis smpai lewat mlm..nak kuar ngn my abg syg pun memg xlarat lah smpai mintak excuse dgn die huhuhu sory my dear b xbrape sihat lah...

kat umah aku xrehat gak buat jgak keje2 umah kalu xnanti bile mak aku dtg weeknd mst die bebel aku kow2 punyer yelah anak dara tp pemalas huhuhu sory lah mak along bz xsempt nak buat keje2 umah sbb 2 kalu boleh bile aku ade kat umah 2 aku gagahkn jgak diri ni nak wat keje2 umah 2 spy xkene bebel lagi tp best ape kene bebel hehehe...

aku hope sgtlah demam aku ni xmelarat sbb aku pun dah memg xlarat n dah memg fiil aku xbrape gemar nak mkn ubt bile dah sakit2 ni bg aku sakit mcm mane pun tetp leh sembuhkan...so let it be as itself hehehe..elok sendr lah gamaknyer...still ganggu keje2 aku kat pejbt tp msh boleh berthn..kalu x nnt xsiap plak kan...marah big bos..takutnyerrr...

tp alhamdulillah aku leh cover keje2 di pejbt n umah..cume penat skt lah n tiap2 mase gak ler aku kene bebel ngn my abg syg spy mkn ubat...at last just say aku ni degil..huhuhu baru tahu ker...aku leh handle sendr ala demam skt je pun..dont worry my dear baby akan cepat sembuh yer....

ape boleh buat keje2 kene beres seblm my big bos berangkat ke Mekah utk menunaikn fardhu haji....so mggu2 terakhir ni memg membzkan lah nak2 lak xlame lg my big bos nak wat kenduri tahlil n doa selamat on 28hb n 30hb huhuhu masak2 confirm aku kene berhempas pulas di kedua2 hari kejadian..ape blh buat demi bos kan....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise