Skip to main content

minggu yg membzkan+demam

aku telah dilanda kedemaman huhuhu xtahu ape yg aku bt tetb jer aku demam...ape yg pasti mlm aku ok bile time tengahari jer mulelah tangan n kaki aku sesejuk jer adoyaiiiii tp aku gagahkn jgak ke pejbt sbb byk keje2 yg perlu dibt lgpun boring dok umah xade ape nak buat kan...

lately aku kerap balik awal dr biase dah demam2 ni xlarat plak nak stay kat ofis smpai lewat mlm..nak kuar ngn my abg syg pun memg xlarat lah smpai mintak excuse dgn die huhuhu sory my dear b xbrape sihat lah...

kat umah aku xrehat gak buat jgak keje2 umah kalu xnanti bile mak aku dtg weeknd mst die bebel aku kow2 punyer yelah anak dara tp pemalas huhuhu sory lah mak along bz xsempt nak buat keje2 umah sbb 2 kalu boleh bile aku ade kat umah 2 aku gagahkn jgak diri ni nak wat keje2 umah 2 spy xkene bebel lagi tp best ape kene bebel hehehe...

aku hope sgtlah demam aku ni xmelarat sbb aku pun dah memg xlarat n dah memg fiil aku xbrape gemar nak mkn ubt bile dah sakit2 ni bg aku sakit mcm mane pun tetp leh sembuhkan...so let it be as itself hehehe..elok sendr lah gamaknyer...still ganggu keje2 aku kat pejbt tp msh boleh berthn..kalu x nnt xsiap plak kan...marah big bos..takutnyerrr...

tp alhamdulillah aku leh cover keje2 di pejbt n umah..cume penat skt lah n tiap2 mase gak ler aku kene bebel ngn my abg syg spy mkn ubat...at last just say aku ni degil..huhuhu baru tahu ker...aku leh handle sendr ala demam skt je pun..dont worry my dear baby akan cepat sembuh yer....

ape boleh buat keje2 kene beres seblm my big bos berangkat ke Mekah utk menunaikn fardhu haji....so mggu2 terakhir ni memg membzkan lah nak2 lak xlame lg my big bos nak wat kenduri tahlil n doa selamat on 28hb n 30hb huhuhu masak2 confirm aku kene berhempas pulas di kedua2 hari kejadian..ape blh buat demi bos kan....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....