esok dia balik

huhuhu sernknyer...yelah esk my abg syg dah balik dr trip die ke thailand...die g ari jumaat lame 2 xjmp die yelah since aku balik kg on selasa jmp2 cam gi2 jer...tp xaper esk die dah balik jd leh lah nak nnt make a date with him..hehehe...rindu sgt ngn die...

duk jauh kan nak msg pun mahal ni kan plak nak kol...msg boleh dikire lah dlm skali...kalu duk dekat hehehe stp saat dok msg ajer...yelah 1/2 sen je pun xrugi ape pun kan...maybe right now die dlm perjalanan balik yelah thailand n malaysia kire jauh gak lah 2 bg aku yg xpernh pg ni..hehehe..

b hope abg hati2 yer dlm perjalanan balik n slamat smpai kat umah...xsbr nak tgu kul 10.00am ni yelah leh msg ngn die stp saat sbb line tepon dah kembali ok..yelah kalu die kat thailand aku pakai line malaysia die line siam kan...tp t leh jer 1 line..line malaysia...

ade sesua2 utk aku dr sane..hehehe 2 yg suke aku dgr sbb if die g mane2 trip mst xlupe aku ade je ole2 .....kali ni pun ade but kene tgu until die balik esok sbb nak surprise...jeng3x...bg aku kalu xade ape2 pun aku xkisah sbb yg pentg die ok kat sane n slamat balik....

xsbr nak tgu die balik...miss him so muchhhhh....


Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise