Genap 4bulan

Alhamdulillah ari ni aku ngn die genap 4bulan hubngn kitorg..rase mcm baru semlm je kenal...yg lebih happening nyer kitorg xpernh nak gaduh..xpernh nak msm2 muke...everythings kitorg share same2 even susah or senang...

ala skt2 nyer hal 2 biaselah..name pun bercinta kan..kalu xcemburu xade lah syg maknenyer...tp walupn mcm 2 aku ngn die akn same2 perbaiki mane2 yg perlu...demi kebaikn bersame kan..untk aku n utk die jgak..rase mcm makin hari makin syg plak...

even die xbg ape2 pun genapnye hubngn kitorg tp aku xkisah yg pentg ksh syg die kat aku xberkurg n akn terus berkekaln smpai bile2..harta benda xjd mslh bg aku..keihlasan n kejujurn hati yg pentg...n yg pasti aku yakin die xkan sia2kn hubngn yg sedia ade ni...

aku berhrp hungn ni akn kekal smpai bile2..ksh syg ni akn berpnjangan...

LOVE U so much my dear prince .....




Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise