kenangan lama kembali menerjah

ptut bnd2 ni sume aku dah lupe kan tp ade mgkuk2 ni suruh aku ingt balik...membosankan...mase 2 lah nak suruh aku ingt kenangan2 manis konon mcm mengarut ajer...so mood aku kembali menegang ape xnyer diasak ngn kisah2 lame yg menyakitkan so mangse kepd emosi aku yg xbrape stabil time 2 adelah my abg syg..sowyyyy dear...

msg nak jmp lah???nak kol lah???for what???utk bt hati aku ni makin skt...bile aku boleh melupekn ngn care baik..hope accept lah...msg2 pun dah ade new life so unfair kt pasangn kt sekrg...andai kate kt nak rapatkan balik ape yg renggang 2...

lgpun xade ape nak dicitekan kenangan lame akn jd kisah silam..kisal silam akn jd sejarh hidup...2 sume perjalanan idup..hope trima bnd ni sume ngn ahti yg terbuka n beri kebahagian n kegmbiraan ngn pasangan kt sekrg...hargai die spy nnt ksh lame kt xkan berulang....

aku pun msh xfaham knp still nak jmp aku??xade ape2 makne dah...kt bt haluan msg2...aku pun xpernh nak ungkt kisah lame...angp je ia 1 kebodohn aku sbb mase 2 aku xbrape pandai nak gunekan kpale otak yg DIA bagi ni nak berfikir secr waras...no 1 perfect anyone can make a mistake..termsk lah aku n yg 2 aku akui...

hope leave me with my on way n wish u happy with ur new life....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise