Majlis Graduasi My Little Brother












my little brother...hafizi@ijie dah 6thn cept mase berlalu n dah makin degil pun sekrg ni...ari 2 majlis graduasi die..tabika lah tp aku xsempt nak g aku keje so aku suruh mys sis..alang yg g so byk jgak lah pic2 die yg sempt disnap...

mak aku pun aktif gak lah since adik aku msk tadika ni...ade je aktvt die ngn masyarakt kat kg 2..mase ari 2 pun mak aku amik bhagian dlm acara sukaneka...lawak pun ade jgak yelah ngn adik aku sorg ni je mak aku giat dlm aktvt2 sek ngn aku adik beradik dulu xade lah plak..just jg mkn minum kitorg jer....

anyway bgs gak mcm 2 kurg2nyer mak aku pun xboring kan...so next year adik aku msk darjah 1..jd makin nakal lah die...anak manje n plg manje ngn ayh aku...huhuhu...hope sgt nnt dah sek rendh die xnakal2 lg mase kat sek tadika...penat jgak mak aku nnt nak lyn kerenah die...cian mak..

tp yg bestnyer die sek tadika pun die dah tunjk kan prestasi plg baik...kat sek bukan punyer baik die...ckp cikgu die dgr hbs...bdk2 kan...so hope bile die msk sek rendh nnt pencpaian die akn terus baik n cemerlang...

along hope ijie akn jd bdk baik n pelajar yg cemerlang yer...jgn degil2....rajin2 belajar spy nnt jd anak yg soleh utk mak n ayah....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise