Skip to main content

Pelamin Indah

Daisypath Wedding tickers

2 ari lepas topik perbualn aku ngn die...1 jer our wedding...wahhh bersemngt aku dgr citer die...aku hepi sgt..mane xnyer yelah sekurg2nyer die seyes ngn hubngn ni n ikhlas sygkan aku..cm xsngka die dah fikir sejauh 2..n aku memg tgukn saat2 2 cm tkt nak mengimpikn sesua2 yg xpasti..mcm dulu...sumenyer dlm planning akhirnyer bnd 2 gone mcm 2 ajer...

but aku hope sgt not for this time...dgn keikhlsn n kejujurn die aku percy sume ni akn jd kenyatn..aku sentiase berdoa agr pengakhirn hungn kitorg yg terbaik...sygkan aku ngn die??halooo mstlah aku syg..die aje kekasih hati aku n die jgaklah bakal pembimbing n pelindung hidup aku nnt...aku telalu sygkan die...

7 buln dulu hati aku ni mcm serpihan puzzle...berselerak n xtahu mane pangkal n mane hujung sbb terlalu byk yg menyakiti hingga kan aku rase hati aku ni kosong..totally zero..but bile kenal die aku kutip balik serpihan2 2...msh jgak xlengkap sbb aku tertinggl 1 serpihan iaitu hati die...hati die akhirnye berjy menglengkap hati aku hinggakn xade 1 pun ruang utk disakitkn oleh sape2 pun...

menarik kan??ye btl kisah lame sush nak kt lupekan...bnd yg plg menyakitkn xkan aku lupe smpai bile2 sbb ianya kekuatn bg aku...cm makin hari bygan 2 makin ilang sbb adenye die dlm stp saat hidup aku...xtahu aku nak gmbarkn betapa aku syg sgt kat die...ksh syg ni terlalu ikhlas mlh lbh dr ape yg pernh aku rasekn dulu...

"b percy abg pun mcm 2 kan...kt punye rase syg yg same...kt berkongsi indahnye rase rindu..n yg lbh pasti kt bersm2 mengimpikan cinta yg berpnjgan..."

bila kau jauh...aku selalu rindu...
bila kau ada...hatikan berbunga...
ku akan selalu bintangmu...
menerangi gelapnya mimpimu...
aku setia di sini mengusap tangismu...
menemani sunyi di hatimu...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....