welcome back to the work

uikkssss huhu lepas 4 ari aku berct lepak2 2 hari balik kg n baki 2hari lg kat umah aku lak..akhirnye aku kembali semule menghadap keje2 yg xpernh sudah ni..kire dah get ready dr aspek mental n fizikal lah ni...angp jelah 4hari aku berct 2 tempoh pemulihan..hehehe...

yg best nyer aktvt aku kat umah..kemas umah..masak...lepak2 with lappy..2 lah keje aku slame 4 ari 2..memg btl2 rileks...mane xnyer ni jelah peluang yg ade utk berct bile my bos dah balik dr haji nnt xade maknenyer dpt ct dah ten2 as a bos die pun keje kan..kan aku just setkt pekerja die ni nak duk umah rileks2 goyang kaki tngok tv...mengarut jwbnyer 2...

ats semngt keje yg dah kembali pulih kul 7pg td aku dah pacak kan diri aku kat pejbt ni..kelakar ke xkelakar huhuhu.. 2lah namenyer kesan dr tempoh pemulihan mental n fizikal..hahaha...so pg ni agk kebzan lah skt..tepon 2 pun mcm tahu2 je aku ade kat pejbt..xsudah2 panggiln msk..anyway..i like my job...

so ari ni mcm2 bnd nak bt..mcm2 bnd nak settle...so akn ku teruskn dgn kebzan yb xbrape nak bz ni kan..huhuhu.....

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise