Posts

Showing posts from December, 2010

Mr.Z...Mr.R....Mr.M n sekrg Mr....????

Image
awat byk sgt Mr. ni hahaha nak wat mcm mane mcm org slalu ckp adat bercinta ade mase ok..ade mase x..mase xok 2 hah ape lg clach lah jwbnyer...from 21thn aku blajr kenal ape 2 cinta..rase syg n rindu yg hadir bt sesorg yg istmewa...terlewat ke???rasenye x kot tp bermula dr saat 2 bermcm2 ragam yg perlu aku lalui..suka duka hepi sedih meroyan huhuhu mcm2 ada...

Mr.Z insan yg plg lame ade dlm hati aku 1thn++ tp yelah mencintai 2 xsmstnyer memiliki kan.bukn slh sape2 aku or die cm aku lbh byk terkilan maybe ianye kebodohn aku sendr...aku xkisah n blh menerimanye sekrg..cm terlalu byk kenangn jd aku amik mase utk lupekn..org slalu ckp tempt jth lg kan dikenang mcm 2 jgaklah aku...

Mr.R hadir saat aku bnr2 memerlukan seseorg mase 2..perkenln yg xterduga yg akhirnye mencuri hati aku..pelik kan ht ni sensitf sgt huhu mdh benar tersenth ngn kate2 puitis seorg lelaki yg kt xtahu ikhlas or x...hungn yg xslame mane akhirnye gone mcm 2 aje even mase 2 aku dah bina impian2 yg indah utk idup bersm ng…

sahabat??aku dan blog

Image
utk setahn yg dulu..5bln yg dulu yer memg aku ade kwn..kwn utk menangis...kwn utk ketawa n kwn utk meroyan hah yg kategori ni ramai skt sbb kpale memsg gile2 kan...>>ade aku kisah..tp 2 citer ....sekrg???erm kwn2 aku kat dunia blog ni...fbook???kwn2 cyber aje tp kwn2 yg btl2 ade kat side kt..memg dah xade dah...

knp??ntah aku pun xtahu sbb satu2 mule xade dlm rutin harian aku..slh aku kot ntahlah aku pun xtahu ape slh aku maybe yer aku slh yelah manusia xsempurnenkan kdg2 keslhn sendr xnampk tp kurg2nyer xslh utk gtahu ape slh aku...berterus trg 2 lbh baik dlm hubngn pershbatn 2...

knp xtny??aku nak tny??huhu bukn bodoh sombg tp berdiam 2 lbh baik right wat ape kt still kenang2 org yg dah xnak amik peduli idup mati kt maybe membuang mase bg die..."hargai org yg ade ngn kt bukn yg jauh dr kt"...2 je yg aku pgang sekrg..

tp trs terg nyer blog aku ni lah kwn aku..tempt aku story kish duka..suke..gembira..saat2 yg menyedihkan...ye aku rase dgn menulis 2 lbh baik pendektn nyer…

maha international 2010 kat serdang

Image
sorylah kengkwn dah kat semggu g sane baru sekrg aku post..hehehe gmbr nyer baru dpt pun..ape yg pasti memg best giler..brg2 murah aje pun korg pun leh tengok kan penuh tngn aku bwk brg ade je bnd nak beli rambang mate aku nsb baik xkaye kalu x 1 tempt 2 aku beli wakakakaka...

tp ape2 pun kesn tetp ade..dek trlampau byk sgt berjalan pakai heel lak 2 kan hah pdn muke aku dpt skt kaki mengidap makcik 3 ari adoyaiiiiii huhuhu nsb baik tukang jg ade sape lg kalu x my darling kan..jgn jeles tau...

sepnjg aku kat sane x aku lepaskan peluang melawat dr 1 booth ke 1 booth yg lain...so sempt gak lah aku snap pic2 yg cun2 kat sane...>>>cun lah sgt...tp 2 lah kan sebulan sekali jer kalu lah ade tiap2 buln kan best huhuhu kalu cam 2 hbslah dwit kerjn dok blanje n kt pun tiap2 buln mulelah kering sbb hbs shopping jer...

so sape2 yg xg 2 korg telan air liur jelah yer tngok pic2 ni..wakakaka...

rapuhnya kasih ilangnya cinta

Image
title ni bukan utk aku tp secr umumnyer utk couple2 kat luar 2 kan..either gf or bf..suami isteri n yg seadanye lah.lately kalu kt buka jer surat khbr ade 1 part mst cite pasal org bercerai..artis bercerai lah..bukn artis bercerai pun ade gak ats sbb hal2 terten2..maybe kt xtahu ape yg diorg rase or alamikan..but aku terkilan (dr sdut masykt prihatin)

knp yer hubngn yg kt bina ats dasar cinta..syg 2 tb2 dlm sekelip mate akn ilang mcm 2 ajer..for the couple maybe xade mslh kot biaselah adt org bercinta ade mase baik...ade mase xok..yg part xok 2 kang mst pts nyer lah (aku pun mcm 2 gak) but tp bg suami isteri...husband n wife...

maybe pandgn aku ni org xleh accept yelah org bujgkan mane reti pasal umahtagga ni sbb umah aku pun xade tangga lg hahaha..ok2 ksh syg 2 mulai ilang hny sbb 1 kesilapn...ala adatlah umgtangga ade psg surut mcm air laut yer x??cm ape kate kt fikir dr sdt positif xade manusia yg dilahirkan sempurne..kesilpn 2 pengjarn menjdkn kt manusia yg berfikir tp kalu xreti ga…

Biru Turquoise

Image
aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....