maha international 2010 kat serdang









sorylah kengkwn dah kat semggu g sane baru sekrg aku post..hehehe gmbr nyer baru dpt pun..ape yg pasti memg best giler..brg2 murah aje pun korg pun leh tengok kan penuh tngn aku bwk brg ade je bnd nak beli rambang mate aku nsb baik xkaye kalu x 1 tempt 2 aku beli wakakakaka...

tp ape2 pun kesn tetp ade..dek trlampau byk sgt berjalan pakai heel lak 2 kan hah pdn muke aku dpt skt kaki mengidap makcik 3 ari adoyaiiiiii huhuhu nsb baik tukang jg ade sape lg kalu x my darling kan..jgn jeles tau...

sepnjg aku kat sane x aku lepaskan peluang melawat dr 1 booth ke 1 booth yg lain...so sempt gak lah aku snap pic2 yg cun2 kat sane...>>>cun lah sgt...tp 2 lah kan sebulan sekali jer kalu lah ade tiap2 buln kan best huhuhu kalu cam 2 hbslah dwit kerjn dok blanje n kt pun tiap2 buln mulelah kering sbb hbs shopping jer...

so sape2 yg xg 2 korg telan air liur jelah yer tngok pic2 ni..wakakaka...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise