Mr.Z...Mr.R....Mr.M n sekrg Mr....????

awat byk sgt Mr. ni hahaha nak wat mcm mane mcm org slalu ckp adat bercinta ade mase ok..ade mase x..mase xok 2 hah ape lg clach lah jwbnyer...from 21thn aku blajr kenal ape 2 cinta..rase syg n rindu yg hadir bt sesorg yg istmewa...terlewat ke???rasenye x kot tp bermula dr saat 2 bermcm2 ragam yg perlu aku lalui..suka duka hepi sedih meroyan huhuhu mcm2 ada...

Mr.Z insan yg plg lame ade dlm hati aku 1thn++ tp yelah mencintai 2 xsmstnyer memiliki kan.bukn slh sape2 aku or die cm aku lbh byk terkilan maybe ianye kebodohn aku sendr...aku xkisah n blh menerimanye sekrg..cm terlalu byk kenangn jd aku amik mase utk lupekn..org slalu ckp tempt jth lg kan dikenang mcm 2 jgaklah aku...

Mr.R hadir saat aku bnr2 memerlukan seseorg mase 2..perkenln yg xterduga yg akhirnye mencuri hati aku..pelik kan ht ni sensitf sgt huhu mdh benar tersenth ngn kate2 puitis seorg lelaki yg kt xtahu ikhlas or x...hungn yg xslame mane akhirnye gone mcm 2 aje even mase 2 aku dah bina impian2 yg indah utk idup bersm ngn die...sumenye ilang..mcm die ckp jodoh xpanjg..maybe...aku redha..

Mr.M munculkn diri lepas hubngn aku n Mr.R dah brada pd tahap kritikal...pd mulenyer berat utk aku trima tp xslh bukn beri peluang mane tahu kalu ianya benar2 jodoh aku...hubngn yg singkat aku xpernh jmp xpernh kuar date just berhubng melalui internet dunia cyber..ym..ok xade mslh pd pemulaanye cm akhirnye bermslh jgak maybe sbb aku terlalu sibuk ngn keje aku hngga aku lupe kehadirn die..yg ni aku xslhkn die mlh aku sendr yg bt keputsn utk jauh dr idup die...2 yg terbaik..

yg sekrg ni Mr....????jeng3x..yg ni br lah rahsia dulu cm ape yg pst aku yakin yg hubngn ni akn kekal utk slame2nyer...yer btl mencintai 2 xsmstnyer memiliki kan tp sekurg2 nyer kt berusaha utk menjdkn ianya hakmilik kt...trima diri aku seadanya mlh stp ari aku dilimphkn dgn ksh syg die...indah bukan...aku hrp jodoh perhubungn ni akn berkekalan..aminn...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise