Posts

Showing posts from January, 2011

Tahniah!!!!

Image
menangis aku pg td..aku peluk mak...Alhamdulillah 3thn aku tgu akhirnye penantian aku berbaloi..berkat doa mak,ayh n adik2 aku xsgka aku akn dpt jgak keje 2..Pembantu Tadbir di bwh Kementerian Pelajaran Malaysia...xdpt aku nak gmbrkn betapa aku gembira sgt2...ntah brape puluh kali aku bace surt trima keje 2..rasenye nak kongsi je 1 dunia huhuhu...

tp sedih plak nak tngalkan kaksu n kak nani yelah slame ni kitorg ber3 lah yg berhempas pulas bersame2 bt yg terbaik utk our bos..pasti nnt aku rindu sgt kat diorg sume...yelah even keje teruk2 tp kitorg seronk sgt...trm ksh gak kat my big bos sbb slame ni byk tunjuk ajar n kaksu jgak sbb xpernh jemu2 nak perbetulkn silap aku dlm keje...

almost 3thn aku keje mcm2 yg aku rase tp alhamdulillah sumenye ok...sumenyer aku angp mcm family aku sendr lepas ni aku kene tnglkn sume alahaiiii sedihnyer...

trm ksh bos atas kepercyn slame ni n trm ksh jgak ats segala tunjk ajar InsyaAllah sy xkn lupe apeth lg byk sgt kenangan2 terindah spanjg berkhidmat ngn…

Jejalan kat PD....Melaka...A'Famosa

Image
dah lame aku g tp baru ari ni aku berkesmptn utk mengepost aktvt2 yg dah agk basi ni huhuhu nak wat mcm mane bz ngn keje2 smpai nk meroyan dlm blog ni pun aku xsempt hehehe..anyway last month aku g PD ade dinner staff sempena keberangktn balik my big bos dr haji n celeb birthday isteri tercinta my big bos so tido lah kat sane semlm tp kat sane aku xsnap byk gmbr ala jnj ade kan..dr xade lgsg..

yg bestnyer balik dr PD my darling bwk g Umbai@Melaka mkn mknan segar kat sane...boleh pilih mcm beli kat pasar 2 n decide nak msk ape...best kan???pas2 jejalan kat area sane memg seronk sgt xsgka ade jgak tempt2 yg sweet ade laut selain dr Langkawi, Pangkor n Tioman...xpyh jauh2 kat melaka aje huhuhu..

since aku kenal ngn die berjaln aje lah kejenyer aku...last week aku g waterworld A'Famosa bwk same his daughter(intan) n sister(wani) tp sory ah kat sane xsempt nak snap pic ala korg pun biase ngn tempt 2 kan...pasni xtahu plak nak g mane ape2 pun nntkan kemunculn episod yg akn dtg hehehe...

New Year 2011

Image
cept mase berlalu...kt sibuk ngn keje n hal2 duniawi yg lain..pejam celik pejam celik dah smpai ke thn 2011...org ckp thn baru azam baru??korang??aku mcm biase nak keje ngn baik lebih baik dr tahun2 seblm nyer sekrg alhamdulillah...aku bt yg terbaik..

last 3 days be4 new year aku memg sibuk..nak2 lak my ofis bt program smbut thn baru so kesibukn 2 akn melanda bagai angin puting beliung kat ofis aku ni huhuhu xadelah saje aku hiperbolakn ayt...my eldest brother ijie masuk sek darjah 1 seronok aku die nak msk sek hope die akn jd insan yg berguna mcm akak2 n abg die ni cewahhhh bakul sendr kan so kt lah yg kene angkat huhuhu...

my darling merungut aku bz smpai nak luangkn mase ngn die pun xberkesemptn tp dlm pd aku 2 aku curi gak mase kuar jejaln ngn die sekurg2nye aku msh boleh ade mase ngn die kan n yg bestnyer aku dpt berkenaln ngn ank gadis kesyngn die...well relation kitorg rapat n aku rase mcm 1 family plak...love her like my own daughter...

mcm2 yg akn happen on this year 2011 just w…