Jejalan kat PD....Melaka...A'Famosa




dah lame aku g tp baru ari ni aku berkesmptn utk mengepost aktvt2 yg dah agk basi ni huhuhu nak wat mcm mane bz ngn keje2 smpai nk meroyan dlm blog ni pun aku xsempt hehehe..anyway last month aku g PD ade dinner staff sempena keberangktn balik my big bos dr haji n celeb birthday isteri tercinta my big bos so tido lah kat sane semlm tp kat sane aku xsnap byk gmbr ala jnj ade kan..dr xade lgsg..

yg bestnyer balik dr PD my darling bwk g Umbai@Melaka mkn mknan segar kat sane...boleh pilih mcm beli kat pasar 2 n decide nak msk ape...best kan???pas2 jejalan kat area sane memg seronk sgt xsgka ade jgak tempt2 yg sweet ade laut selain dr Langkawi, Pangkor n Tioman...xpyh jauh2 kat melaka aje huhuhu..

since aku kenal ngn die berjaln aje lah kejenyer aku...last week aku g waterworld A'Famosa bwk same his daughter(intan) n sister(wani) tp sory ah kat sane xsempt nak snap pic ala korg pun biase ngn tempt 2 kan...pasni xtahu plak nak g mane ape2 pun nntkan kemunculn episod yg akn dtg hehehe...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise