New Year 2011


cept mase berlalu...kt sibuk ngn keje n hal2 duniawi yg lain..pejam celik pejam celik dah smpai ke thn 2011...org ckp thn baru azam baru??korang??aku mcm biase nak keje ngn baik lebih baik dr tahun2 seblm nyer sekrg alhamdulillah...aku bt yg terbaik..

last 3 days be4 new year aku memg sibuk..nak2 lak my ofis bt program smbut thn baru so kesibukn 2 akn melanda bagai angin puting beliung kat ofis aku ni huhuhu xadelah saje aku hiperbolakn ayt...my eldest brother ijie masuk sek darjah 1 seronok aku die nak msk sek hope die akn jd insan yg berguna mcm akak2 n abg die ni cewahhhh bakul sendr kan so kt lah yg kene angkat huhuhu...

my darling merungut aku bz smpai nak luangkn mase ngn die pun xberkesemptn tp dlm pd aku 2 aku curi gak mase kuar jejaln ngn die sekurg2nye aku msh boleh ade mase ngn die kan n yg bestnyer aku dpt berkenaln ngn ank gadis kesyngn die...well relation kitorg rapat n aku rase mcm 1 family plak...love her like my own daughter...

mcm2 yg akn happen on this year 2011 just wait n see...aku sentiase akn mengexposekn cite2 dr dunia aku huhuhu bukn niat aku nak gtahu sume org tp sekurg2nye sharing is caring right...

so selmt tingl 2010 n selmt dtg 2011...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise