Tahniah!!!!


menangis aku pg td..aku peluk mak...Alhamdulillah 3thn aku tgu akhirnye penantian aku berbaloi..berkat doa mak,ayh n adik2 aku xsgka aku akn dpt jgak keje 2..Pembantu Tadbir di bwh Kementerian Pelajaran Malaysia...xdpt aku nak gmbrkn betapa aku gembira sgt2...ntah brape puluh kali aku bace surt trima keje 2..rasenye nak kongsi je 1 dunia huhuhu...

tp sedih plak nak tngalkan kaksu n kak nani yelah slame ni kitorg ber3 lah yg berhempas pulas bersame2 bt yg terbaik utk our bos..pasti nnt aku rindu sgt kat diorg sume...yelah even keje teruk2 tp kitorg seronk sgt...trm ksh gak kat my big bos sbb slame ni byk tunjuk ajar n kaksu jgak sbb xpernh jemu2 nak perbetulkn silap aku dlm keje...

almost 3thn aku keje mcm2 yg aku rase tp alhamdulillah sumenye ok...sumenyer aku angp mcm family aku sendr lepas ni aku kene tnglkn sume alahaiiii sedihnyer...

trm ksh bos atas kepercyn slame ni n trm ksh jgak ats segala tunjk ajar InsyaAllah sy xkn lupe apeth lg byk sgt kenangan2 terindah spanjg berkhidmat ngn bos..

kaksu..aku..n kak nani..i will miss u all n thanks for everything 4 both of my lovely sister...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise