Posts

Showing posts from February, 2011

Selamat Bertunang Rahimi & Salwa

Image
Tarikh : 5hb Mac 2011 (Sabtu)
Masa : 4.30 petang
Tempat : Kg Chennah, Jelebu

welcome back!!!!!!

what's up kengkwn..huhu lame btl xdgr cite kan yelah after dpt new job aku sibuk ngn keje2 baru aku sekrg n so arini aku berpeluang menjengah sekjp ke blog kesyn aku ni hehehe..anyway xade cite yg menarik just menghitung ari utk hari2 bahagia yg bakal aku rasai dlm tahun 2011 ni...
hope kengkwn kat luar sentiase mendoakn kebhgiaan aku bersm insan yg aku syg..arini aku dah ade kat kg setelh 2mggu xbalik2 mcm sethn xbalik kg yelah mane xnye aku dah lah duk jauh..johor 2...rindu tau nak dgr bunyi aym berkokok pepg...n rindu nak jmp buah ht kesygn aku...tp xape lg semggu aku akn jd tunangan die n lg 7bulan aku akn jd hak milik die...alahai bhgianye rase hati...
tp yelah dlm stp kebhgiaan 2 akn dtg jgak sulitnye..2 lah yg aku rase sekrg..mcm2 org ckp pasal die biaselah hal2 yg buruk aje nak2 plak smpai aje ke pengethn mak n ayh aku..huhuhu org kan mane leh tngok kt senang kalu boleh kt jth tersungkr pun org blh gelak kan kt..tp alhamdulillah sehingga ke ari ni aku angp cite2 org 2 asam g…