Skip to main content

welcome back!!!!!!

what's up kengkwn..huhu lame btl xdgr cite kan yelah after dpt new job aku sibuk ngn keje2 baru aku sekrg n so arini aku berpeluang menjengah sekjp ke blog kesyn aku ni hehehe..anyway xade cite yg menarik just menghitung ari utk hari2 bahagia yg bakal aku rasai dlm tahun 2011 ni...

hope kengkwn kat luar sentiase mendoakn kebhgiaan aku bersm insan yg aku syg..arini aku dah ade kat kg setelh 2mggu xbalik2 mcm sethn xbalik kg yelah mane xnye aku dah lah duk jauh..johor 2...rindu tau nak dgr bunyi aym berkokok pepg...n rindu nak jmp buah ht kesygn aku...tp xape lg semggu aku akn jd tunangan die n lg 7bulan aku akn jd hak milik die...alahai bhgianye rase hati...

tp yelah dlm stp kebhgiaan 2 akn dtg jgak sulitnye..2 lah yg aku rase sekrg..mcm2 org ckp pasal die biaselah hal2 yg buruk aje nak2 plak smpai aje ke pengethn mak n ayh aku..huhuhu org kan mane leh tngok kt senang kalu boleh kt jth tersungkr pun org blh gelak kan kt..tp alhamdulillah sehingga ke ari ni aku angp cite2 org 2 asam grm idup..yelah slagi die boleh berckp..die ckp lah kalu x..ape lg die nak bt kan..

dan yg pentg sekrg aku n die kekal bhgia walupn kdg2 terkesan jgak dgn ape yg org ckp...mgkin ni dugaan yg ptut kitorg lalui xape aku redha...insyaallah kebhgiaan 2 pst milik aku n die..




Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA KAMPUS BANDAR MELAKA FAKULTI SAINS PENTADBIRAN DAN PENGAJIAN POLISI DIPLOMA PENTADBIRAN AWAM
CTU 101
PRINSIP-PRINSIP ASAS ISLAM
TAJUK :

PERANAN ISLAM DALAM SISTEM KEKELUARGAAN
MAMP1A
KUMPULAN 1

SITI SALWA BINTI ARIFIN (2012426942)
NORHAZLINA BINTI ABD HAMID (2012838216)
SITI ALIFAH BINTI HAMZAH (2012858824)
AMIRA SYAZARIZAN BINTI MD AMIN (2012427154)
NORLELA BINTI NORDIN (2011137501)

DISEDIAKAN UNTUK

USTAZAH NOR AZLINA BINTI ABD HAMID


22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Assalamualaikum..
Selamat petang..
Ade di pejabat n sekrg ni wak2 rehat..tp kebiasaan nye aku x rehat lah sbb nye nnt xade org plak kat opis, so sape nak angkt tepon..memg muke aku jelah yg jg pejabat ni bile wak2 rehat..huhuhu...
Memandgkan wak2 rehat so aku bukak lah fb, kdg2 aku bukak ye fb even bukn wak2 rehat..saje nak celik kan mate yg mengntuk ni..
Bile aku bukak fb, aku tgk 1 video ni..video thai..xtahu knp hati aku pedih aje tgk video ni..air mate rase nak bergenang je..
Yelah...video pasal kecurangan suami...x sanggup rase nye aku nak tgk habis..
Tapi bile in the end video ni..aku memg x sangka..setiap perbuatn yg kt bt dibalas dgn perbuatan..suami tersebut curang sbb isteri nye curang..
Hari ni aku belajar sesua2..perasaan n emosi kt as manusia kdg2 kt sendiri x boleh nak kawal..Ermm..
Hari ni jugak aku tgu ade msg die if nak tny 'dah mkn ker', 'keje mcm mane, ok ke'...sbnrnye bukn arini je aku tgu, ari2 sebelum ni pun aku tgu jugak..
Kdg2 aku xtahu perlu ke…

Biru Turquoise

aku bukn nak kate baju 2 cantik yer tp cntik gak lah...aku suke warne die 'biru turquoise' sweet kan...aku dah mula jth cinta with this colour...kalu boleh hari yg plg pentg dlm idup aku nnt..wedding aku lah..aku nak warne ni gak...mix with putih mst sweet giler...

aku dulu xbrape suke ngn warne biru ni...kalu pakai rase mcm lahir wak2 bulan gelap..kelam jer hehehe...tp biru turquoise ni die lain skt..biru kehijau2an...smooth n berkilat...2 yg nampk cantik sgt...my abg syg pun suke colour ni tp die memg suke ape jenis pun jnj biru...

kalu boleh my home sweet home t pun aku nak colour ni gak..sejuk jer umah aku so barulah aman damai kerukunan umahtangga...jeng3x hehehe....tp idak ler sumenyer biru t lgsg xnmpk ape plak...some of part dlm umah jer...

sume org ade warne2 keperibadian nyer tersendr...cm aku belum pernh lah ade koleksi baju2 ngn colour ni maybe coming soon kot...who's know kan???so from now being biru turquoise akn jd my favourite colour...huhuhu....