Posts

Showing posts from March, 2011

Majlis Pertunangan-5/3/2011

Image
Hari yg begi2 brmakna dlm idup aku...sesua2 yg pernh aku impikan sua2 ketika dulu akhirnye jd kenyatn..thanks abg sbb sentiase menyayangi diri ni n buat yg terbk untk kekasih ht ni..alhamdulillah sumenyer berjln dgn lancr n ats restu kedua2 family aku n dia akn disatukn pd 16/9/2011...6months++ from now...
nervous aku mase 2 huhu tp aku sempt abadikn bebrape kenangn terindah wak2 2...

1st...gmbr aku ngn die ngn brg2 iringan sempena pertunangan kitorg..die warne biru..aku warne purple..sweet kan..huhuhu
2nd...bergmbr ngn mak n mak mertua aku..punyelah susah nak ajak mak aku ni amik gmbr...yelh mak aku ni kan pemalu..huhu
3rd...pic bakal sekeluarga...same je tinggikan..huhuhu yelah aku ni pendek nak wat mcm mane kan dah nampk mcm adik n akak plak..cewahhhh

1st...perbincangan antra 2buah keluarga nak menetapkn tarikh nikahnye...siap ade pantun2 2 jgn xtahu huhuhu...
2nd...sesi menyarung cincin oleh mak mertua..alahai slh jari daaa pdnlah nak sarungkn cincin xmuat..adoyaiii malunye aku...
3rd...…

Menghitung Hari

Image
rase cept mase berlalu tp 2 lah yg aku lalui...selepas 7 buln aku tempuh ngn pelbagai suke n duke kali ni hny tngl 7buln seblm aku menjd milik die..syukur alhamdulillah tiada ape yg dpt menggembirakn ht aku lebih drpd ni...
namun stp suke 2 akn ade duke nyer...life is fair..rase suke n duke sm rata..walupn kdg2 membatasi sbr tp aku cb yg terbaik utk diri aku..die n sume org..moga2 lepas ni xkan ade kepincgan2 yg akn membuat aku slalu berlagu winter sonata..huhuhu...
senstf bukan???huhu tahu xper lately aku mudah benar terguris dont know why???bukn ape ht ni terlalu benar menyayangi die smpaikan xsngup nk dgr org ckp yg bukan2 pasal die..hope 7buln yg mendtg akn aku n die lalui dgn tabah...kdg2 aku rase xpercy yelh cepat mase berlalu...moga jodoh ini akn terus berkekalan hgga ke hujg nyawa...
"abg....b doakn moga2 ksh syg kt terus kekal dunia n akhirat..hgga hjg nyawa..b percy abg mampu menyayangi n terus mencintai b n menjga seluruh hdp b..terima ksh syg..."
thanks for the love …