Majlis Pertunangan-5/3/2011


Hari yg begi2 brmakna dlm idup aku...sesua2 yg pernh aku impikan sua2 ketika dulu akhirnye jd kenyatn..thanks abg sbb sentiase menyayangi diri ni n buat yg terbk untk kekasih ht ni..alhamdulillah sumenyer berjln dgn lancr n ats restu kedua2 family aku n dia akn disatukn pd 16/9/2011...6months++ from now...

nervous aku mase 2 huhu tp aku sempt abadikn bebrape kenangn terindah wak2 2...


1st...gmbr aku ngn die ngn brg2 iringan sempena pertunangan kitorg..die warne biru..aku warne purple..sweet kan..huhuhu

2nd...bergmbr ngn mak n mak mertua aku..punyelah susah nak ajak mak aku ni amik gmbr...yelh mak aku ni kan pemalu..huhu

3rd...pic bakal sekeluarga...same je tinggikan..huhuhu yelah aku ni pendek nak wat mcm mane kan dah nampk mcm adik n akak plak..cewahhhh


1st...perbincangan antra 2buah keluarga nak menetapkn tarikh nikahnye...siap ade pantun2 2 jgn xtahu huhuhu...

2nd...sesi menyarung cincin oleh mak mertua..alahai slh jari daaa pdnlah nak sarungkn cincin xmuat..adoyaiii malunye aku...

3rd...cincin tny@merisik n cincin tunang...die kedua2 jari manis beta..cantik kan..huhu cincin cantik ker or orgnye yg cantik ni???

p/s:moga2 perhubungan ini akan kekal dunia n akhirat..kasih syg akan terus abadi hingga ke hujg nyawa...InsyaAllah...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise