Jiwa Kacau

ehem3x...jiwa kacau bukn pasal hati n perasaan ok tp about my daughter...semlm aku diberithu yg die nak jmp ibu die.aku xlah kisah kan cm tetb rase xsedap hati plak.yelah dr petg semlm aku cb buang jauh2 prasangka dlm hati ni.ambil wudhuk n g solat asar...


jiwa aku ni mudah benar terusik..xtahu lah knp maybe coz aku syg sgt kat die kalu boleh xnak sape2 pun amik die dr aku..aku ni bukn lah jenis memanjekn tp sekurg2nye aku syg die like my own children...


mlm td abg gthu she look sad after jmp ibu die...story punye story so aku fhmlah ape mslhnye yelah she still young utk diajar fkr sesua2 yg diluar pemikirn die...aku pun turut terase hope sgt die xjmp ibu die ptg ni tp aku dah berdosa merenggangkn ksh syg seorg ibu pd anknye...1 ari nnt kalu aku jd ibu ape plak aku akn rase kalu org bt mcm 2...mst mrh kn??


aku just nak luahkn persn je coz dr semlm aku cb thn xtahu nak ckp pd saper...nsb baik ade blog shbt baik aku ni...bile difikir2kn hati aku mulalh runsing 2 yg jd jiwa kcu 2..kalu lah aku boleh bt sesua2 tp apelah daya kn...aku xade kene mgena dlm soal ni.


abg mintk tolg aku slow talk ngn die..InsyaAllah aku cb yg terbaik lgpun aku xnak die jauh dr aku rase mcm kosng je..alahaiii tetb hati jd sedih plak ala salwa jgnlah nangis sbb ko mst kuat..nilah lah dugaan utk hamba-hambaNya..

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise