Keje Baru Lagi

Alhamdulillah rezeki dtg tp org tua2 ade pesan org tamak slalu rugi..aku xjgka plak yg aku akn dpt job as jururwt msyrkt 2 dlm pd aku dah keje kat segmt ni..nak bt mcm mane mungkin rezeki aku kat segamat..xape aku redha...


abg pun ckp xapelah sekrg pun dah memg keje ngn gov..mak aku pun still ckp the same words...kalu aku masih ngn tempt keje lame memg aku accept tawrn ni...g kursus...g kursus lah aku xkisah jnj keje gov kan..huhuhu....


tp kali ni aku xdpt nak accept maybe rezeki utk org lain...kalu ye lah jd nurse lah aku huhuhu pakai serba putih ari2 bau ubt aje...keje yg sekrg ni pun alhamdulillah ok xade mslh..dah selesa plak yelah dah dekt 5 bulan keje....


ape2 pun td aku dah siapkn surt penolakan keje 2 kat spa...n terus fax ke sane...rugi???xlah ckp lah dgn ape yg aku ade sekrg...kan dah mention kat ats td org tamak slalu rugi huhuhu...jd memadai lah dgn ape yg ade...


InsyaAllah mane tahu after this rezeki aku lepas ni murah n berpnjgan same2lah kt doakan..

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise