My Sweetheart-Intan

meh aku perkenlkn korg ngn my daughter ni..name penuh die Rafisha Natasya bt Rahimi but kenalan2 rapat just call her intan...aku pun pngil die intan..umur die 13thn anak dara tau still single n available hahaha sory intan aunty gurau je..huhuhu


msh sek dlm tingktn 1 thun ni..anak tungl n xade adik beradik lain melainkn hny die seorg cehhh..ape kene mngena ngn aku??ank abg aku kire aku ni stepmother lah but still mother right xkisah lah either aku lahirkn die or x??


die lahir 18hb Okt(agknyelah) tp lahir kat mane aku dah lupe ah beb huhuhu ade abg story ngn aku tp cept lupe almaklumlh 'kwn' ngn org tua ni penyakit lupe pun dpt hahaha jgn mrh ye abg....favourite colour die pink..kalu blh sume bnd nak warne pink..baju,beg sekolh,kasut mcm2 lg lah..


perangai die??erm intan aunty story ye jgn mrh tau huhu die ni memg manje giler terutm ngn ayh die...degil ade sikt..tp kalu aku ckp ape2 kat die still leh dgr lah either ngn ayh die pun xlah keras kpale sgt mcm batu kan huhuhu..


nak tengok pic die??erm right now aku xade pic die but maybe next time aku upload k...just 1thing...i'm love her so much n hope she will feel the same like i do...

Comments

Popular posts from this blog

Front Page CTU101 Assignment

22hb03thn2016 jam 1.50 ptg

Biru Turquoise